0

burak yılmazın beşiktaş forması ile çıktığı 2 maçtan sonra fikirlerim değiştiği için tekrar bir cevap yazmak istedim. yukarıda belirttiğim cevabımda şenol güneş ile uyumundan ve gece hayatına kendi kaptırmaması gerektiğinden bahsetmiştim. 2 maç sonunda görmüş oldum ki burak yılmaz ve beşiktaşın kimyası bana göre tutmayacak. bunun içinde uygun bir zemin yok gibi zaten. topu hücuma getiren en önemli iki oyuncusu, ryan babel ve ricardo quaresma takımdan ayrıldı. bu oyuncuların gidişi hiç şüphesiz ki beşiktaş'ın hücum gücünü tamamen zayıflatacaktır. buda burak yılmazın performansını olumsuz olarak etkileyecektir. ljajice çok büyük iş düşecek burada. beşiktaş çok büyük güç kaybetti ve bunun yerini dolduramadı. bu sebepten dolayı ben burak yılmazın sezonun geriye kalanında maksimum atarsa 5 gol atabileceğini düşünüyorum. zaten onu love ve larin de atacaktır.

0

burak yılmaz'ın beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum bir fenerbahçeli olarak neden öyle diyorum bir düşünün burak yılmaz bence türkiye şartlarında tecrübeli bir forvet türkiye'yi bilen ölçebilen satabilen bir forvet olduğunu düşünüyorum çünkü beşiktaş'ta elinde bir sağlam forveti yok ve bu yüzden beşiktaş çok yerde kolye diğer bütün benimkilerin hepsi iyi ama tek forvet eksikliği var. beşiktaş taraftarının da burak yılmaz olan tepkilerini görüyorsunuz yani burak yılmaz'ı istemiyorlar beşiktaşlılar ben olsam ben istemem abi her türlü çirkefliği yapan bir forvettir burak yılmaz böyle bir topçu ben görmedim. adam hangi takıma gitse mesela fenerbahçe'ye geliyor işte fenerbahçe dünyanın veya bu ligin en büyük takımıdır diyor sonra galatasaray'a gidiyor işte ben galatasaraylıyım zaten galatasaray'da ait olduğum yer değil diyor ondan sonra trabzon'a gidiyor işte ben trabzonluyum burada büyüdüm ben bu takımın oyuncusu biliyor ondan sonra beşiktaş'a geliyor işte beşiktaş en büyük beşiktaş işte yok orası öyle burası böyle yani burak yılmaz kadar atam tutam bir adam görmedim ben, ben tekrar tekrar diyorum beşiktaş taraftarı burak yılmaz'ı istemiyor. istemese bile yani adam artık geldi o forveti çıkıp oyuncak yapacak bir şey yok ama tekrar söylüyorum başarılı olacak burak yılmaz.

0

burak yılmaz türkiye süper lig'ini çok iyi bilen bitirici bir forvet, ligimizde bir zamanlar gol kralı olmuş bir isim.trabzonspor'da yüksek maliyetli olduğu için takımdan gönderildi, bu ayrılık trabzon'un kârına oldu.güven yalçın, vagner love ve cyle larin'in üçü toplamı burak yılmaz anca ediyor, çok büyük bir forvet ve yararlı olacağına canı gönülden çok inanıyorum.şampiyonlar ligi'nde en çok gol atan türk futbolcu ünvanına da sahiptir burak yılmaz, yaşı ilerleşmiş olsa da bu ligin çok üstünde bir futbolcu.ligimizde her takım burak yılmaz'ı kadrosunda görmek ister, herşeyin hayırlısı.

0

burak yılmaz beşiktaş taraftarı ile arasındaki buzları eritmeli önce.kendisi şenol güneşle daha önce çalışmış bir futbolcu.birbirlerini iyi tanıyorlar.beşiktaş'ında iyi bir golcüye ihtiyacı var idi.burak'la bunu doldururlar sanırım.sonuçta burak iyi golcülerimizden.beşiktaş futbol takımına faydalı olur diye düşünüyorum.tabii kankası arda ile sağa sola takılmamaları gerekir.

0

daha oncede besiktas ta oynamış ve yeniden yuvaya dönmüştür çok sayıda gol krallığı olan burak yılmaz takımla uyum halinde oldukça ileri bölgede gol yollarında katkı sağlayacaktır vede güzel yerlere getircektir bence çünkü çok istenilerek yapılan bir trasferdi burak uzun boyluda olması onun hava toplarindada çok etkili olcaginin işaretidir diye dusunuyorum ben