0

insan hayatında yapmak istediği şeyler nelerdir?

her şeyi yapmak istiyoruz.

4 cevap
0

insan hayatı boyunca birçok şey yapmak istiyor. bunun en önemlisi sağlıklı yaşamak ve iyi bir hayat sürmek iyi bir hayat sürmek de çok çalışmaktan geliyor. sonrasında ise iyi paralar kazanıp rahat bir hayat sürmek istiyor. kimse hayatında dert tasa istemez tabi. saygı duyulan bir kişi olmak ister, sevilmek ister.

0

insan, hayatında ne yapmak istemez ki! dediğim gibi mümkün olabilseydi her şeyi yapmak isterdi. ama benim ençok istediğim şey sıradan bir insan olmak. çünkü hastayım diğer insanlar kadar özgür değilim. sebebi hastalık! maalesef hastayım. yazın güneşte çok duramıyorum ve yazın çalışmak zorumdayım. o yüzden vücudum da çokça güneş yanıkları var. kendimi çok tuhaf hissediyorum. insanlar bana çok tuhaf bakıyorlar öyle ki kendimi çoğu zaman zombi hissediyorum. kimsenin başına gelmesin. o kadar çok ilaç kullandım ki gına geldi. ama yine de hayat güzel ızdıraplı olmasına rağmen yaşamak istiyorum. gezmek, farklı yerler görmek, farklı insanlarla tanışmak arkadaş olmak istiyorum. hayatımda hiç tatil yapamadım denize girmek yüzmek falan. istesem yapabilirdim. bir ara girmeyi denedim ve canımdan bezdirdiler beni gören herkese kaçmaya başladı.

0

öncelikle merhaba arkadaşlar bu sorunun cevabını bilemiyorum, ama arkadaşlarımız bunu çok güzel açıklamışlar, bazı soruları cevaplayacak bilgi ne yazıkki her zaman olmuyor, arada sırada bizde birşeyler öğreniyoruz arkadaşlara teşşekür ederim çok güzel açıklamışlar.
:)

0

insan hayatı boyunca ona yetecek paraya sahip olup bu paranın da onu mutlu etmesini ister.