0

bence trt 1'in en iyi dizisi diriliş ertuğrul ikincisi payitaht abdülhamid han ve cilt bakımından bakarsak tabii ki de diriliş ertuğrul kalite bakımından da bakarsak yine diriliş ertuğrul daha iyi bir dizi tarihi çok iyi yansıtıyorlar payitahta da öyle baytan sarmıyor sıkıcı ya payitaht sürekli siyasi şeyler var savaş şeyleri çatışmalar çok az olduğu için insanlar izlemiyor reytingi bile 4 ama ben trt 1'de tek istediğim dizi diriliş ertuğrul başka da bir dizi izlemiyorum annem babam payitaht abdülhamid yazıyor ama ben izlemiyorum sıkıcı

0

tabiki de herkesin yazdığı gibi söylediği gibi trt 1 kanalının en çok sevilen ve en çok reyting alan dizinin adı diriliş ertuğrul dur. diriliş ertuğrul dizisi türkiye tarihini ve sanatsal güzelliklerini anlatan bir dizidir.gerek aksiyonlu sahneleri ile gerek duygusal sahneleriyle izleyicileri kendine fazlası ile büyüleyen bir dizidir. türkiye ayrıca dünyaca reyting kıran bir ulusal dizi haline gelmiştir. benim fikrimce 2. olarak adını tam çıkaramadım ama 2 reytinglerde olan sokak çocuklarının geri dönüştürülür belalardan kurtarılıp buz pateni oynayan dizidir adını unuttum ama bu şekildedir.

0

reyting oranlarına bakacak olursak ilk olarak diriliş ertuğruldur , sonra payitaht abdülhamid 3.olarak da vuslat dizisi gelmektedir.

0

diriliş ertuğrul dizisidir çünkü insanin atalarinin ülkeyi nasil kurtardiğini bilmesi gerekiyor

0

trt nin en çok izlenen dizisi diriliş ertuğrul dur bir-çok izleyicini beğeni ile izlediği bir dizidir ve bu dizi bizim geçmişimizi dedelerimizin hayatını ele alan bir dizidir çocuklarımıza bizlerin geçmişimizi en iyi anlatan dizidir.

0

trt 1 adlı kanalın bence en çok izlenen dizisi diriliş ertuğrul'dur.