0

yanıma alacağım uç şeyden biri telefonum olmazsa olmaz ikincisi pusula adada kaybolmak istemem üçüncüsü bıçak ve çakmak seti

0

güzel bir soru teşekkür ederim bu soru için. nasıl bir adaya düşeceğine bağlı bu. issız da yemek içmek şartları açısından nasıl bir durum var acaba. şimdi hçorda ilk başlarda insan sürekli etrafı izlemekle meşgul olur güzel gelir ama sonra sıkılmaya başlar. bu yüzden ilk olarak bir kaç uğraş edinip bir şeyler yapmak için buna barınak ve adada kullanmak için çevre adalara gidip gelmek için sal yapımı da dahil bir takım çantası. sonra en önemlilerden bir tanesi cam bardak ve çay. çay olmazsa olmaz. en sonda bir kaç tane yavru köpek.

0

ilk önce su sonra yemek alırım. en son olarak yardımcım olması için ve sıkılmamak için köpek alırdım :d

0

ergenlik dönemlerinde bizim zamanimizda anket doldururduk. bi deftere sorular yazar her sayfayi bi arkadasa ayirirdik. orda cevaplarlardi sorulari. sevdigin renk? kac yasinda evlenceksin? gelinligin ne renk olsun istersin? sevgilin var mi? vs :) birde issiz adaya düşsen yaninda olmasini istedigin 3 sey ne olurdu? evet çok duyduğum bi soruydu o zamanlar. ne olsun eşim, kedim, telefonum olsun :) zamanla isteklerde değişiyor.

0

issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey gibi eşim ikincisi çocuklarım ve ikisi de yemek ve su olurdu tabii ki su fazla oldu biraz ama yemek yediği zaman suda içmek gerekir ama tek başına ıssız adada korktuğum için de eşim de çocuklarımın yanımda olmasını isterim.

0

1) yiyecek ve su kaynağı , 2) şu ana kadar yazılmış bütün kitaplar , 3) kaliteli bir spor salonunda ki tüm makineler.

0

ben yemek alırdım, sevdiğimi alırdım ve çadır alırdım.

0

sevdiğim adamı, erzak ve yorgan alırdım. yorganla çakmak arasında gidip geldim. ama çakmağın bitebileceğini göz önünde bulundurarak yorganı tercih ettim :)

1

güzel bir ev , sevdiğim , balta vs. sjssjsjus