0

en iyi ulaşım kaynaklarının olduğu iller istanbul, ankara, izmir'dir. çünkü gelişmiş illerde ulaşım olanakları daha fazladır. ayrıca ulaşım olanakları da çeşitlidir. karayolu, demir yolu, hava yolu, günümüzde ise özellikle hızlı trenler çok arttı. bu yüzden de bu illerde ulaşım olanakları fazladır .

1

konya ilimizin ulaşım imkanları en iyidir.

0

benim fikrimce büyük şehirlerimiz olarak ankara ve istanbul çünkü bu şehitler acayip derecede kalabalık şehirler bu insanları taşımak büyük zorluk demektir ben ankarada yaşıyorum burda ego otobüsleri var şehir merkezlerine gidin kafanızı çevirdiğiniz yerde görürsünüz ulusta filan en kötü küçük köylere bile hizmet vermekteler bir şehir ucuna kadar giden belediye otobüsleri bulunmakta istambulda ise özel otobüsler olsun metrobüsler olsun birçok ulaşım yolu seçeneği bulunmaktadır ve benim fikrimce bu iki şehirdir

0

en iyi ulaşım olanaklarına sahip olabilmek için en etkili faktör yeryüzü şekilleridir.yani yükseltisi az düzlüğü fazla olan alanlar olmalı.ornegin erzurum mu istanbul mu hangi şehirde ulaşım daha çok gelişmiş derseniz tabiki istanbul.kendisi marmara bölgesinde en düz ikinci bölgemiz .her türlü ulaşım ağı gelismis durumda.erzurumda neden değil derseniz doğu anadolu bölgesinde yer alır erzurum yani yükseltisi en fazla olan bölgemizde.yukseltide ulaşımı en çok etkileyen faktörlerin başında gelir.