0

trafikte ihlal ettiğiniz kurallar var mı?

Kemer takmaya özen gösteriyor musunuz

6 cevap
0

makas ve aşırı hız bayıgını çok severim bide virajlarda el freni manyak kayıyo

0

trafikde bir cok kisi kurallari ihlal ediyor.buna surucu ve yolcuda dahil.
surucu:asiri hiz-arabada sigara icmek-telefon ile sohbet etmek vb.
yolcu:bagirarak telefon ile konusmak sofor ile muhabbet etmek.

0

ehliyetimi yeni aldıgım icin herhangi bir trafik ihlalo yapmiyorum ve yapanlarida kınıyorum. onemli olan cok iyi araba kullanmak degil kurallara uyarak araba kullanmaktir. insanlarin hayatını kural ihlali yapsrak riske atmamak gerekir ve bu sekilde araba kullanan kisiler sikayet edilmelidir diye dusunuyorum. siz de litfen bu konuda duyarli olun sizler cok iyi araba kullanabilirsiniz ama baskalari bu kurallara uymayabilir ve dikkatli olunmasi gerekiyor bu durumda. gecen gun araba kullaniyorum her an hiz yapabilirdim ve fark etmedim bile gelen arabayi makad atarak gidiyor. hiz yapsam hem ben tehlikeye giricektim hem onu tehlikeye sokmus olucaktim ama sorun onun makas atmasi ve bu yanlis bir hareket. lütfen dikkatli olalim.

0

gerçekçi olarak türkiyede çoğu kişi gibi bende emniyet kemerimi takmıyorum ama doğru olmadığını kesinlikle biliyorum ama yapmıyoruz

1

trafikte hata, ihmaller ölümcül sonuçlar doğurabilir. bu sebeple ihlal ettiğim bir kural yok. yani en azından bilerek. kemer mutlaka takarim.

0

trafik kuralları uyulması için vardır.