1

yaz ayı daha güzel kışın em güzel kar yağması ama ben yaz ayını seviyorun ya

1

insanoğlu nankördür.yazın sıcaktan bunalıp soğuğu ister,kışın soğuktan donup yazı ister doğanın kanunuda bu ya.

1

ikiside degil yazin sicaktam bayiliyoruz kisin donuyoruz

1

kesinlikle yaz ayini çok seviyorum. üşümek canimi sıkıyor hicbirsey yapmak istemiyorum dışarı çıkasım gelmiyor. ama yaz ayinda kani kayniyo insanin dışarı çıkıp gezmek istiyor. heryer cıvıl civil şen şakrak oluyor.

1

eskiden olsa bu soruya hiç düşünmeden kış derdim,lakin yaş ilerledikçe artık kışın mikrop kapma olasılığımız daha da artıyor diye düşüyorum ve bir hıv pozitif olarak hasta olmak normal bir insana oranla daha geç iyileşebiliyoruz...mesela eskiden üşümeye bayılırdım şimdi ise maalesef ki doğalgaz derecesini yükseltiyorum ve hem maddi hemde manevi yoruyor kış ayı...yaz ayına gelecek olursak,deniz-sahil-kum-eğlence hurrrraaaa!!!! diye düşünüyorum her ne kadar bunaltıcı sıcaklardan da etkilensek bile hemen duşun altında rahatça serinleyip yaşamaya devam edebiliyoruz...sorunuzun cevabına gelecek olursak eğer;tabii ki de yaaaaz...

1

tabiki de yaz. çünkü soğuk olmuyor. buzlanma gibi sebeplerden kazalar olmaz. denize girilebilir. evi ısıtma masrafı olmaz. hasta olma riski çok düşüktür.

1

daha çok yaz ayını seviyorum.çünkü yaz ayında daha rahat hareket edebiliyoruz.gideceğimiz yerlere rahatlıkla gidebiliyoruz ama kış ayında insanın hiç birşey yapası gelmiyor.

1

havada mikropların ölmesini sıcakta terleyip kokmaya tercih ederim tek üzüntüm ben bu kadar kış severken sokak hayvanlarının ve evsiz insanların zor durumda kaşması yonsa doğa çok şiirsel bembeyaz saf temiz çok kalabalık değil herkes kendi inine çekilir kimse kimseye rahatsızlık vermez versede yazın olduğu gibi olmaz

1

açık ara farkla kis onun çözümü var üşüyünce ama yazın o sıcağın fazla çözümü yok