0

bütçeye göre planlama yapılır eğer bütçe yeterliyse daha üst düzey bir yerde tatil yapılabilir

0

o an ki ruh halimi goz onunde bulundururum ve bu yuzden genellikle sessiz sakin yerleri tercih ederim

0

tatile çıkma konusunda ilk kriterim daha önce gitmemiş olduğum yerdir.bu dönem dönem yeşil ve doğan'ın buluştuğu bir yerde olabiliyor veyahutta deniz kenarında tamamen dinlenmeye dönük bir tatilde olabiliyor.diğer önem verdiğim kriter s gitmeden önce o muhitte araştırma yapıp bütçeme ve standartlarına en uygun olan tesisi bulmaktır çünkü tesis tatili güzel de yapar zehir de yapar.özellikle tesisin yemek performansını iyi araştırırım ve müşteri odaklı mı yoksa gelsin müşteri parasını alalım sonrasına bakarız diyen mi bu da çok önemlidir.kullanacağım tesisin sosyal olanakları ve faaliyet çeşitleri bir diğer önemli kriterdir.örneğin yüzme havuzu sayısı,alakart restoran sayıları ve animasyon performansı önemlidir.tesisin yeni olup olmaması da önemli bir kriterdir çünkü yeni olan tesiste ilgili çok fazla bilgi ve ziyaretçi yorumları bulamayacağım için çekinceli yaklaşırım.

0

ben ince bir araştırma yaptıktan sonra rezervasyon yaptırırım tabıkı butceme gore olmasına ozen gosteririm

1

daha önce orayı görüp görmediğim önemli. bunun dışında tabi ki fiyat önemli. ayrıca kültür gezisi mi yoksa deniz kum güneş mi istediğime göre değişir.

2

önceliğim verimli geçmesi sıkılacaksam ne gerek var verdiğim paraya değmeli

2

nasil bir tatile ihtiyaç duyduğuma bakarım genelde kafa dinlemeye mi ihtiyaç duyuyorum yoksa kafa dağıtmaya mı diye daha sonra ona göre tercih yapmaya çalışıyorum. iyi karar vermek lazım çünkü tatil için yılda bir kere belki şansım oluyor onuda en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.

2

kalacak yerin rahat konforlu olmasına denizin güzel olmasına ve gezilecek eğlenecek yerlerin nasıl olduğuna dikkat ederim

2

öncelikle tatil yapacağım yerin kalabalıklığına bakarım sessiz sakin bir yer olması önemlidir. fiyatına bakarım bütçeyi aşmaması gerekir.

2

valla kardesim maddiyatimiz iyi olmadığı için hiç tatile çıkmak kısmet olmadi. maddiyatimiz iyi olursa ona göre kriter belirleriz inşallah.