1

iphone kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye bile ederim

0

ben yaklaşık 7 ay'dır "lg g3" telefon markasını kullanıyorum. telefonu ikinci el olarak almama rağmen çok iyidir. hafıza kartım olmadığı için bazen interneti açtığımda kısa süreliğine donuyor onun dışında hiç bir sorununu şuana kadar görmedim. telefon sağlamdır iki defa üzerine çay döküldü bir şey olmadı bir çok kez elimden düşüyor gözle görülür bir sorununu görmedim. kamerası da fena değil güzel fotoğraflar çekiçekiyor. yani kısacası lg'den memnunum ve kullanmanızı tavsiye ederim.

0

iphone 7 kullanıyorum memnun değilim önceki iphone serileriden daha çok memnundum

1

iphone 6s kullanıyorum çok da memnunum ilk kez bir telefon bana 3 sene dayandı normalde 2 senede kendinden geçmesi gerekiyordu hala ilk günki gibi duruyor ve bataryasından da memnunum. ama iki de bir yayınladığı güncellemeleri indirmiyorum. bir rivayete göre üst model alalım diye alt model telefonlara gelen güncellemelerle telefonun yavaşlamasını sağlıyorlarmış. sürekli güncelleme yapan 4s ve 5s kullanıcıları da bunu doğrular. telefonumda hiçbir sorun yoktu yavaşlamaya başladı zamanla der.

0

ben telefon markasi olarak samsjng j7 kullaniyorum ve com memninum

0

samsung marka bir telefon kullanıyorum. hiç sevmiyorum. ne zamandır telefon almak istiyorum ama hala para biriktiremedim yeteri kadar.