0
0

ben midyeye ölürüm. sevmeyen insanları da anlamam. çünkü sevmeyen insanların çok büyük bir çoğunluğu tadına bile bakmamış hayatında. aynı durum kokoreç ve kelle için de geçerli. bir şeyin tadını bilmeden ondan nasıl nefret edilebiliyor anlayamıyorum. bir şeyi sevmemen için önce tadına bakarsın. damak tadına uymaz ben bunu sevmedim dersin o zaman sana sonuna kadar saygı duyarım. ne kaybettiklerinin farkında bile değiller. ancak çoğu yer bozulan midyeleri kurtarmak için artık bol bol baharat kullanmakta ne yediğinizi anlamamaktasınız. eğer kaza eseri ilk deneyiminiz böyle bir yerden olduysa da sizin adınıza oldukça üzülürüm. bence güzel ve kaliteli bir yerde alıp tekrar bir şans verirseniz pişman olmazsınız. sokak lezzetleri her zaman efsane olmuşlardır. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

midye sevilmezmi ya ben çok seviyorum üniversite yıllarımda arkadaşlarla ders çıkışı gittiğimiz tek adres mi midyeci ahmetti çokta severdik zaten istanbuldaysan ve midye yemediysen süphe ederim

0

denizden babam çıksa yerim demişler ama ben yemem

0

hiç sevmem. ağzıma bile sürmem... sindirim sistemi bile olmayan birşeyin etini yiyorsunuz. bütün mikroplar, bakteriler orada.