0

bir noktayı daha eklemek istedim ki, atatürk,

yine ona nankörlük edenlerin söylediği ve onu tanıyacak olanların öyle ve yanlış tanımasını istedikleri için yaymaya çalıştıkları gibi asla bir mason vs. değildir ve olmamıştır. bu böyle olduğu gibi, her türlü baskıya rağmen [ bunun detayı vardır ] mason localarını kapattırdığı için yahudiler tarafından yavaş yavaş öldürülmüştür.

çünkü onların mason localarıyla yönetemedikleri [ bu vatan onlar için çok önemli , yeni kurulmakta olan türkiye de nasıl var olacaklardı yoksa, güneş gibi her çirkini aydınlatan, buna çalışan, tersine ise asla müsamaha göstermeyen bir deha varken ] bir türkiye onların kabala emellerine asla ulaşamaması demek oluyordu.

0

siyonizm, dünyadaki bütün yahudiler için onları toplayan bir yahudi devleti kurma amacı güden bir yahudilik akımıdır.

bu emellerine ulaşma enerjisini "kabala" adı verilen fikirsel bir yanlış inanç sisteminden alırlar ki, bu da var olduklarından itibaren ince ince adım adım işleyerek uyguladıkları planlarının dünyayı bugün getirdiği noktadır.

onların inancına göre, yahudi olmayanlar yaşamayı hak etmeyen kölelerdir. ve öldürülmeleri gerekir. yaşamayı hak eden ve bu dünyanın gerçek sahipleri sadece yahudilerdir.

bu doğrultuda belirledikleri amaçlarına ulaşabilmek adına, [ bütün dünyayı ele geçirmek ], her yol mübahtır onlara göre. kutsal bir amaca hizmet etmektedirler.

ve bu yüzden, bunu yapabilmenin yolunun sıcak bir savaş vs. den değil, sinsi bir şekilde dünya insanlarının hayatına, - hayatlarındaki özellikle günlük kullanımdaki ihtiyaç maddelerinin çoğunun üretim, satış ve ticaretini yapmak suretiyle kendi ürünlerinin kullanımına alıştırmak vs yollarla - nüfuz etmekten geçtiğini bilerek, bir şekilde insanları yönetmeye çalışırlar.

özgür, aklını kullanan, düşünen, dünyadaki bu tüketim çılgınlığı gidişatına karşı koyabilecek insanlar istemezler, onları sevmezler, insanları yine kurdukları içeriğini ancak kendilerinin bildiği [ kendi içinde belli bir hiyerarşik yapısının olduğu ] mason locaları gibi gizli örgütlerle yönetmeye ve insanlığı kendi istedikleri noktaya getirmeye çabalarlar. bunun için ellerinden ne geliyorsa yaparlar. yahudilerin içine sızmadıkları toplumsal, ticaret vs hayatında söz sahibi olmadıkları toplum kalmamı gibidir. bir virüs gibi çoğalmış olsalar da, bu amaçları doğrultusunda çok gizli hareket ettikleri için, toplumlar kanayan yaralarını tedavi edemezler. hayatın her alanına eğitim vs girmişlerdir. hatta kurdukları dernekleri o toplum insanları iyi niyetli dernekler olarak tanır, benimser. işte tehlike arz ettikleri konu ve yer budur.

ülkemizde de bu derneklerin çok örnekleri vardır.

bu konu anlatmakla bitmez diye eklemek istiyorum.

0

siyonizm adını kudüs'deki sion dağından alır ve bu dağı merkez alan ve nil ile dicle nehirleri arasındaki topraklarda kurulacak büyük yahudi devletini ülkü olarak kabul eden bir ideolojidir.