1

gülse birsel, jet sosyete dizisinin yeni bölümünün olmamasını kanalın reklam bütçesi ve yeni yılda reklam alınamaması olarak açıkladı. bakalım ne zaman başlayacaklar.

0

televizyondaki dizilerin çocuk gelişimine psikolojisine kötü yönde etki etdiği için ve bazı dizilerin artık daha iyi gelirler elde etmek istemesi sonucunda dizilerin paralı olacağını düşünüyorum

0

çünkü bu diziler sosyal ağlar ve paralı dizilerin seyredildiği kanallar ve yılbaşı da etkili oldu bunda bakalim sonraki süreç ne olcak

0

yılbaşı dönemi daha önceki yıllarda bir haftalık tatil ile sektörün dinlenmesi amacıyla dizilere ara verilirdi. bu yılki tatilin üç haftaya çıkmasının nedeni reklam gelirlerinin bu dönemde yeterli olmaması ve çekim maliyetlerini karşılamamasıdır. ayrıca bu ara dizilerin yayınlanma ve tekrar düzeninde değişikliğe gidilmesi için fırsat olarak görülmüştür. kanallar ve yapımcı şirketler yeni bir prensip anlaşması için görüşmelerini sürdürüyor.

0

youtube ve ya netflix gibi platformların gerisinde kaldığı için böyle bir yönteme başvuruldu.diğer bir sebebi ise yılbaşı tatiline girdiler.

0

televizyon dizilerini netflix veya blue tv gibi paralı yapmayı düşünüyorlar o sebeple olabilir