0

ya geçen seneye göre bayağı bir yanlış oldu şu dakika şu saniye bile yavaş yağıyor yani bence de hiç böyle adana'yı böyle görmemiştim adana'da yaşıyorum bayağı bir yağış var çok yoğun bir ağaç altında ama neden böyle oldu bilmiyorum inşallah seneye kadar soğuk tutmak bu kadar yağışlı da olmaz allah herkese yardım etsin dışarıda kalanlara allah yardımcıları olsun

1

gökyüzü ağlamadan yeşillik gülmez derler. kış olacak ki yaz olsun. yüz güldürsün topraklar, emekler. bence kış yine de çok kış gibi geçmedi. daha çok yağmasını beklerdim. nasip.

1

bu sene bizim buralarda da yağmurlar yağıyor ama çok aşırı yağmur hiç olmadı. şu an da yağıyor ama öyle sel olacak şekilde yağışlar olmuyor.
geçenlerde kar da yağdı ama geçti gitti, evlerin çatılarında oldu sayılır. ikinci kez yağdığında da yerlerde de oldu ama çok kalmadı, yerler ıslak olduğundan dolayı.
kar da yağmur da yağsın ya da yağmasın ama hava buz gibi soğuk burası kesin.
bakalım bu ay doğal gaz faturamız kaç gelecek.

0

yani evet gerçekten de bu sene çok yağmur yağdı. gerçi ben şu an kuşadası'nda oturuyorum. burası aşırı derecede yağmur hiçbir şekilde durmuyor. mesela annemler de izmir'de oturuyor. onları aradığımda soruyorum izmir'de de aynı şekilde çok şiddetli yağmur var. zaten burası birbirlerine falan yakın olduğu için buraya yağınca yağmur oraya da yağıyor ama bu sene bayağı bir hiç durmadan yağdı diyebilirim.

0

kardeşim bu sene kar çok geç yağdı o yüzden ne kadar yağarsa bizim için o kadar iyi.çünkü kar yağmayınca hava temizlenmiyor ortalık hastalıktan geçilmiyor.