0

bence birini sahiplenme site birşey söz konusu olamaz çünkü kimse kimsenin sahibi değildir. birini istemek ve onunla olmak farklı birleydir ancak ona sahip olmak sahip olduğunu düşünmek daha farklı birşeydir. bence yanlış bir düşünce bşr insana hiçbir zaman sahip olamayız bir kere insan ölümüdür ayrıca ayrılık olmayacağının garanti edemezsiniz. sadece sevginiz ile bağlılık duyarsınız ancak zorla sahip olamazsınız bu sevgi karşılıklı olur. fakat sahip olma duygusu daha farklı birşey daha abileri birşeydir bunu doğru bulmuyorum. birine sahip olduğunuzu düşünürseniz eğer daha sonra ona herşeyi yaptırmayı istersiniz veya kendi düşünceleriniz ile onu yönlendirmeye çalışırsınız. bu bakımdan doğru bulmuyorum

0

napıcan sahıplenıpte zaten krızdeyız paramı harcıcan :)

0

esegi at yerine koymazsaniz bu olcuyu her zaman tutturursunuz efendim.:)
neyse makarayi birakim cevaba gelelim;bu olcu bence soyledir;fazla darlamayacaksiniz bazi seylerini normal karsilayacaksiniz,anlayis ve sabir on saf da olacak ozetle.:)

0

aslında sahiplenme tabiri yanlış bana göre. bir insan diğer insan tarafından sahiplenemez kelime anlamı olarak :) tabiki de sevdiyin insanları korumaya çalışmak güzel birşey ama herşeyde olduğu gibi bu da dozunda olduğu sürece güzeldir :)

0

birini sahiplenmenin ölçüsü bana göre o kişinin sana olan güvenini kazandığın ve ona güvendiğin zamandır.

1

çok çok büyük bir sorumluluk almış olursun baş belada denebilir yatırım olarakta :d