0

bir insanı n saygılı olması güzel iletişim kurması ve kibar olması benim dikkatimi çeker. özellikle karşımdaki insanı tanıdıkça onun merhametli ve iyiy biri olması da ilgimi çeker tabiki. öncelikli olarak o insanın karakteri kişilik yapısı önemlidir çevresine karşı nasıl tepki gösterdiği yani nasıl davranışlar sergilediği bana karşı olan tutumu yaklaşımı nasıl bunlara dikkat ederim üslup oldukça önemlidir birini tanımam için. karşımdaki insan küfür mü ediyor insan ilişkiler nasıl insanlara karşı nasıl yaklaşıyor bunlar dikkatimi çeker. mesela bana bakışları gözlerini ayırmadan bakması beni etkileyebilir ve bu benim kişisel onlara dikkatimi çeker. göz yapısı bakışı konuşma şekli diksiyonu önemlidir. temiz bir insan mı bakış açısı ne nasıl ne gibi düşüncelere sahip onu tanıdıkça bu gibi tutumları ve davranışları benim ilgimi çekebilrdi. karşımdaki insan da baktığım şey genelde konuşma şeklidir sohpet ediş biçimi diksiyonu ve davranışlarıdır. ve insan olmasıdır tabiki manevi yönü daha çok dikkatimi çeker.

0

konuşması ve karşısındaki ile kurduğu diyalog hoşuma gider.

0

gözleri mütavaziliği ve olmazsa olmazı gülüşü.

0

biraz konuşkan olması gülümsemesi gözlerin için görmesi deli dolu olması neşeli olması

0

düzgün konuşması kibar ve mütevazi olması sevecen sıcak biri olması sohpet güzel iletişimi kuvvetli diksiyonu güzel karakteri düzgün biri olması benim dikkatimi çeker mesela. bunun yanında olgun bir insan olması neşeli hayat dolu gülümseyen bir insan olması da beni mutlu eder düşünceleri görüşleri hayata karşı bakış açısı bende merak uyandırır be bunları gördükçe benim dikkatimi çeker bakışları olsun kendini ifade ediş biçimi dilini nasıl kullandığı insanlara nasıl yaklaştığı bunlar benim için önemlidir. ve bunları gördüğüm zaman karşımdaki insan da bu durumlar beni etkileyebilir mesela bilgi becerisi kendini geliştirmiş biri olması hoşuma gider. bu her türlü ilişki de böyledir. dikkatimi çeker merak uyandırır.

0

bir insanda hoşuma giden en iyi özellik mütevazılıktır .mütevazi insanları çok severim ve gerçekten çok hoşuma giderler. özellikle birçok alanda başarılı insanlar mütevazı olduklarında o insanlara bayılıyorum. onun dışında bir insandan hoşuma giden bir özellik de açık sözlü olmasıdır açık sözlü insanları çok sever ve kendime çok yakın hissederim.

0

bir insanda öncelikle cana yakınlığı dikkatimi çeker. cana yakınsa o insan benim için idealdir. ayrıca yerli yerinde konuşması yeri geldiğinde gülümseyebillmesi önemlidir. karşıdaki insanın görüşüne, tarzına ve davranışına mutlaka saygı duyması gerekmektedir.

0

öncelikle zekası hoşuma gider bir insanın. olgunluk ve dış görünüş gelir sonra.