0

renkli gözlü olmak bence ayrıcalıktır yani renkli gözlü olanların çoğu ayrı olur yani ortamda iyi bilinirler tatlı falan alırlar özellikle kızların tatlı olduğunu düşünüyorum renkli göz konusunda. benim kardeşim mavi gözlü sarı saçlı herkes işte kardeşim mavi gözlü çok güzel sarışın işte yani ben kardeşim güzel buluyorum herkes kardeşime fenerbahçe'li falan diyor. keşke benimde mavi gözlerimi olsa çünkü saçlarım sarı olduğu için ben de çok dikkat çekerdim kızların çoğunu zaten sarı saçlı renkli gözlü erkeklere bakıyor bu bir ayrıcalık olduğunu tekrar söyleyebilirim sizlere. inşallah kızlarımın ve çocuklarımın da renkli gözlü olur şöyle istiyorum ki çocuğum inşallah sarı saçlı ve mavi gözlü kızım da esmer ve yeşil gözlü olur inşallah çünkü renkli gözlü çok ayrıcalıklı bir şeydir inşallah benim istediğim gibi olur ya rabbim hayırlı evlatlar versin bana.

0

kesinlikle değildir benim, tamamen fikir ve düşünce şundan ibarettir, yani farklı göz renkleri olan insanlar daha çok görüyorsun diye birşey yoktur, mesela ben kahverengi gözlüyse enes belki de 1 kilometre, ilahisini gelebilirim. ama farklı göz rengi olan insanların mavi yeşil, gibi insanlar olan gözleri olan insanların tamamen söyleyebilirim 100, kilometre ilahisi göremiyorlar bizden daha iyi göremiyorum sadece dış görünüş olarak, bir güzellik az olanlar yani fiziki, tipine bakınca oradan bir güzellik kazanıyor diyebilirim zaten hiçbir şekilde güzellik konusunda evet güzeller ama bir farklı, bir algılayış yoktur.

0

bence değildir insanın göz rengi karakterini asla belirlemez.bizi ayrıcalıklı yapan görsellik değildir diye düşünüyorum.