1
0

telefonlar insalar arasına haberleşmek adına bulunmuş olup zamanımızda devletlerin veya farklı kurulmuş organizasyonların insanları dinlemek için kullandığı bir alet haline dönüşmüştür tüm insanların istenildiği zaman dinlenmesini takip edilmesini sağlayan cihazlar haline bürünmüştür.neredeyse tüm insanlar telefon kullanmakta olup tüm sosyal medyasını bir cihaz aracılığıyla yönetebilirken aslında kendi kimliğini ve profilini başka insanların veya kuruluşların gözünde oluşturabilmiş ve kendini ifşa etme süreciyle tamamlanmış asla ve asla yokluğu sıkıntı yaratacak bir hal almıştır günümüzde nerdeyse telefon kullanmayan birey sayısı açlık sınırını üzerindeki ülkelerde yok denecek kadar azalmıştır.

0

telefon uzaktaki insanlarla iletişim halinde olmamızı sağlar, onlarla görüntülü ya da sesli olarak konuşmamızı sağlar. fotoğraf çekip paylaşmamızı, ses kaydı alıp atmamızı, dosya göndermemizi, mesaj yazmamızı, sosyalleşmemizi, yeni arkadaşlıklar edinmemizi, sosyal ağlarda diğer insanları takip edip, onların da bizi takip etmesini, ıyun oynamamızı, intarnete girmemizi sağlar.

1

telefon birçok işe yarar. en başta iletişim kurmaya yarar. bir şeyleri öğrenmeye yarar. eğer telefonumuz kameralıysa yaşadığımız anıları ölümsüzleştirmeye yarar. ve daha birçok yararı vardır.

0

iletişim kurmamıza yardımcı olan teknolojik alettir

0

telefon iletişim kurmamıza yarar.

0

telefon insanlarla iletişim kurmamızı sağlar.

0

insanlar arasında iletişim kurmaya yarar.