0

inteenetten müzik indirmeyi youtube üzerinden yapabilirsiniz. örneğin, youtubeye indireceğiniz müziği yazarsınız sonra google den mp3 indir yazarak çıkan sayfalardan birine tıklayarak seçmiş olduğunuz şarkının linkini bu mp3 açtığı sayfaya link olarak yapıştırırsanız daha sonra indir butonu ile indirebilirsiniz. böylece bir sürü müzik indirebilirsiniz . hem kolay hem güzel bir yöntem ben bunu biliyorum.

0

internetten müzik indirmenin birçok alternatif yolu vardır. bunlardan biri program kullanmaktır. bu en kolay yoldur diyebiliriz çünkü program sizin 30-40 saniyede yapacağınız işlemi birkaç saniye içinde yapabilmektedir. bu programlara android telefon kullanıyorsanız google playden apple marka bir telefon ya da tablet bilgisayar kullanıyorsanız appstoredan kolaylıkla elde edebilirsiniz. ama yok ben program kullanmak istemiyorum telefonumda program için yeterli alan yok diyorsanız o zaman da youtubedan kopyaladığınız linki googledan youtube dönüştürücü sitelerinden bu linki yapıştırıp videoyu mp3e dönüştür ve indir diyerek de indirebilirsiniz ama bu naşta da belirttiğim gibi programla indirmekten daha zahmetli ve zaman alan bir işlemdir

0

müziklerin çoğu youtube da olduğu için çeşifti sitelerde mp3 çeviriciler var link yardımı ile bu sitelerden indirme yapabilirsiniz.

0

internetten müzik indirme, oldukça basittir diyebilirim. sizlere hani internet'in müzik indirmek android telefonlar, için bebek oyuncağı gibi diyebilirim ama telefonunuz iphone ise ios ve o telefonda internetten müzik indirme en iyisi pek uygun değildir. yani gerçekten kablo ile atabiliyorsunuz de biliyorum bluetooth, bağlantı yapamıyorsunuz yani android telefonda iphone telefonu birbirine, bağlanmıyor ama ben hep internetten indirdiğim için benim telefon android, ve oldukça güzel kullanışlı ve internetten insanların bizim için daha bir kolay bir yol çiz diye, bir program ile youtube sayesinde youtube'dan beğendiğimiz bir, müziği kopyalayıp internetin dönüştür sitelerinde, mp3 dönüşü sitelerinde bu kopyaladınız bağlantı yaparak mp3 dönüştür yeni tıklayarak o video, güzelcene 3d bilirsiniz ama iphone telefonları için bu tabii ki de mümkün değildir iphone'larda internetten hiçbir şekilde telefon virüs kapmaması için indirmek yasaktır. gerçekten ben android konusunda çok güzel bir öngörüde planlıyorum yani güzel telefon ikisi de güzel telefon android, telefonlarda güzel iphone telefonları, da güzel ama internetlerde indirmek biraz zor olarak bunlar da, android'lerde tamamen serbesttir internette nerelisiniz indirebilirsiniz şekildedir herkese tavsiye ederim herkesin kullanmasını tavsiye ederim. android telefonlarda internetlerden oyun bile indirebiliyoruz ama, iphone için bu konu söz konusu değil gerçekten, benim bir arkadaşıma iphone, var ve ben ona bir yüzük atma isterim de atamıyorum ama diğer arkadaşım telefonu, android benim telefonumda android güzelce birimiz about yaparak müzik, atabiliyoruz ve ikimizi internet aracılığıyla müzik, indir biliyoruz bu şekilde yapabilirsiniz internet, zaten yazınız anda youtube müzik, indir yazılarınızdan programların önce çıkıyor programları indirmiyorsun zaten site, üzerinden yapıyorsunuz bu, sizin otomatikman sizin telefonunuzu iniyor ya da bilgisayar giyiniyor bilgisayarınızı, ediyorsa bluetooth sayesinde ya da kablo sayesinde usb kablosu sayesinde bir, telefon uzatabilirsiniz zaten telefon, zilini ise sıkıntı yok demektir bu şekilde yapılabilir.