0

evet tabi mekan sahiplerinin tavırları oldukça önemli bazen alışveriş yaptırmak için sırf o ürünü aldırmak için sizi deli ettikleri zamanlar oluyor ozaman hiç içimden gelmiyor oradan alışveriş yapmak. bazen de bir şey soruyorsunuz soracak adam olmuyor veya çok ilgisiz oluyorlar yardımcı olmuyorlar buda benim o mağazadan soğumama sebep oluyor bu yüzden ortası olması gerekli. yani ne çok ilgilenmek başımızda dikilmek ne de çok azla ilgisiz olmaları gerekiyor bu yüzden mekan sahipleri benim dikkatimi çeker ve bu davranışları beni o mağazadan o mekandan soğutur içimdeki alışveriş aşkını söndürürler.

0

evet mesela mekan sahibi gerçekten çok etkiliyor bence alışverişe bir de çalışanlar mesela sürekli gelip ne istiyorsunuz neye bakıyorsunuz dediklerinde kendimi hiç rahat hissetmiyorum ve oradan hemen çıkıyorum .o yüzden bence bizi artık sıkmayıp kendi halimize rahat rahat alışveriş yapmamız için bırakmaları gerekiyor diye düşünüyorum.

0

mekan sahibi kendi ürünlerini bulunmaz hint kumasi gibi gözüme sokmaya çalıstiginda alis veris etmekten vazgeciyorum.

0

ken di ihtiyaclarımı alıp çıkarım mekan sahibine bakmam. mekan sahibine en fazla yüz mimiklerim deyişir yada morelimi etkiler

0

hayır genelde alacağım şeyin iyi vaya kötü yada maddi olarak ucuz olması çok etkiler.

0

kesinlike en büyük etkenlerden birisi. fazlaca yorum yapıp etkilemeye çalıştığında hiçbir ürünü beğensem dahi almıyorum.