0

bursa ilini gezdiniz mi? nasıl buluyorsunuz?

bursa hakkında bilgi almak

7 cevap
0

evet gittim ve gercekten huzuru anlatan bir sehir. gayet de duzenli.

0

evet, ben geçen haftalarda gittim bursa'ya. tura katıldım, turla gittim. belli başlı yerleri gezdiriyorlar. 2 günlük şekilde daha fazla yer gezdiriyorlar. ama yani kendin de çıksan yola bence daha çok yer gezmiş olacaksın. en azından yola çıkmadan önce gezilecek nereler var diye bir liste çıkarıp ilçe ilçe gezebilirsin. bazı tarihi yapılar birbirine çok yakın oluyor çünkü. şehir içinde kalanı da oluyor. kiliseler, camiler, surlar, hamamlar, imarethaneler... tam bir kültürel çeşitlilik var bursa'da. gezilip görülesi bir şehir. kaçırmayın bence. mutlaka gidin. hatta gidebiliyorsanız en kısa zamanda gidin derim.

0

evet bursa ilini ve 6 ilçesini gezme imkanı buldum genel olarak tarih ve doğa olarak gayet güzel buldum

0

bursa ili osmanlı imparatorluğunun başkenti olduğu için çok sayıda türbe,camii ve tarihi hanlar var ayrıca gezmeyi düşünüyorsanız en güzel manzara dağ yolunda ve tophane ilçesinde var bursa eşsiz bir şehir gezilip görülecek yeri çok fazla müzeler hamamlar falan gittiğinizde canınızın sıkılmasına imkan vermeyecek bir şehir tek bir kötü yanı var dağlık bir arazide olduğu için çok fazla yokuş rampa vs var o yüzden dikkat edin yürümek istiyorsanız pek mantıklı bir seçim değil.

0

bursa ilini gezdim ve çok güzel buldum ençokta tarihi olan ulu camiyi çok begendim

0

hiç gitmediğim için bilmiyorum, ama güzel bir şehir olduğunu duydum.

0

şunu söylemem gerek ki maalesef bursa’ya hiç gidemedim ama gitmek isterim gideceğim büyük şehirler arasında bursa da yer alıyor