0

çok tutkulu ve arzulu insanlardır. hiç bir işi yarım bırakmazlar. her işlerini başarıyla tamamlarlar. ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler

0

akrep burcunda olan insanlar genellikle tutkulu insanlardır.kararlıdırlar ve araştırıcı özellikleri vardır. akrep burcu insanları genellikle becerikli olurlar sanata düşkün sanatsal yapısı olan insanlardır. akrep burcu duygusal bir burçtur ve sır saklamayı iyi bilirler. genellikle uyumlu insanlardır ve sosyal yönleri gelişmiş insanlardır. kıskanç insanlardır . güven onlar için önemlidir. karşısındaki insanlardan dürüstlük beklerler. ilişkilerin de sadıktırlar ve saygınlık beklerler süpheci tavırlar onların dikkatini çekerler duygusal ama yanık insanlardır. arkadaşlık ilişkileri kuvvetli sosyal ortamı seven ve güven bekleyen insanlardır . ayrıca akrep burçları bazen çok açık sözlü olabiliyorlar . açık sözlü olmayı güven vermeyi açık olmayı isterler.

0

akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. hiç birsey yarım bırakmazlar. akreplerin güçleri gözlerinden okunur.