0

tabiki zararlı. sonuç olarak bakteriler, virüsler, bulaşabilir. kulaklığı kullanan insanın temizliğide önemli .kesinlikle takmam

0

hiç steril değil asla müsade etmem yapılmasına şahsi ve gerçekten temizliği önemli noktalardan birisi. kulaktan alınacak mikrobun ciddi hastalıklara yol açma ihtimali var.

0

hayır değil hepimiz insanoğluyuz mikrop olsa nolur.

0

bir başkasının kulaklığını takmak çok zararlıdır. çünkü kulak içerisinde yer alan mikroplar diğer insanlara geçiyor ve çok zararlı oluyor. bu yüzden bir başkasının kulaklığını asla takmamalıyız.

0

zararlı olmaması imkansızdır zaten, kulağın içi temiz bir bölge değildir mikrop yuvası bile olabilr

0

e tabikide zararlı. kulakta ne kadar mikrop var biliyor musun sen

0

tabi ki zararlıdır sebebi ise kulak içinde oluşan bakteriler ya da kulakta oluşan hastalıklara sahip bir insanın olabilir o kulaklık. her duruma karşılık belli başlı kişisel eşyaların tek kişi tarafından kullanılması iyi sonuçlar sunmaya bilir. ben kendi kulaklığımı başka kimseye kullandırmıyorum böyle durumlarla karşılaşmamak için.

0

tabiki zararlıdır mikrop var hep senden ona ondan ona geçe geçe çeşitli çeşitli hastalıklar oluşuyor

0

elbette zararlıdır kulakta doğal üretilen bir madde var sonuçta şahsen kendi çocuğumun kocaman annemin kulaklığını bile takmak benim midemi bulandırıyor kimse kimsenin kulaklığını kullanmasın çok pahalı bir şey değil sonuçta.