0

ülkemizdeki eğitim sistemini nasıl buluyorsunuz?

türkiye'nin eğitim sistemi diğer ülkelere göre bi hayli geride.sizce eğitim sistemi yanlış mı düzeltilmelimi,ne gibi yanlışlar var neler olmalı?

4 cevap
0

eğitim sisteminin sürekli değişim göstermesi ve buna uymak zorunda bırakılan öğrenciler. öğrencilere ne istediği nasıl olması gerektiği öğrencilerin ihtiyacını hiç düşünmeyerek tamamen ağır bir düzenin içinde yer alıyor öğrenciler. çoğu için bu yapılanların hiç bir faydası yok. fakat yapmaya devam ediyorlar. belki de sürekli değişen bir düzen olmasa ve daha hafifleştirilmiş bir düzen olsa çok daha iyi olacak ama bu kimsenin umrunda değil.

0

türkiyenin eğitim sisteminin diğer ülkelere gore geride olduğunu düşünüyorum mesleki anlamda ve diğer anlanlarda daha verimli calismalar on planda tutulmalidir

0

bu hükümet zamanında en çok değişen bakan'ın milli eğitim bakanı olması, durumu yeterince anlatıyor.

0

20 sene öncesine nazaran iyileştirilme çabaları söz konusu fakat hala avrupa düzeyinde bir eğitim söz konusu değil çünkü temeldeki sistemde düzeltmeler yeterli değil alt yapıya hitap edecek çözümler ve mesleki anlamda daha verimli çalışmalar ön planda tutularak çalışmalar gerçekleştirilmelidir.