0

futbol oynamaktan hoşlanırım herkese tavsiye ederim stres atmak için bire bir takımsak oyun olduğu için eğlenceli spor tavsiye ederim

0

ben öğrenci olduğum için yaptım bir sürü aktiviteler vardır yani işe gitmiyoruz çalışmıyoruz iş adamı değiliz sadece okula gider eve geliriz yemek yeriz gezmeye gideriz kafeye ederiz şimdi yaptım aktivitelerden bahsedeyim sizlere mesela okuldaki yaptım aktivitelerden biri okul'da seçmeli sosyal etkinlik dersimiz var bu derste bir sürü etkinlik yaparız msl futbol oynarız voleybol oynarız basketbol oynarız sınav çekeriz tenis oynarız bu aktiviteleri ben yapmayı çok seviyorum. okul hayatı dışında ise yaptığım aktiviteler pek yoktur mesela arkadaşlarımla her gün toplanırız ve birlikte gezeriz arasıra kız arkadaşımla buluşurum yani günlük hayatta dışarıda yapılabilecek aktiviteler pek yoktur diye düşünüyorum okula ne kadar aktivite yaparsanız o kadar olur okula da zaten aktevite yapmak için çok uygun ortamlar var. mesela bizim okulun bahçesinde futbol oynamak için koskocaman bir halı saha var yağmur yağarsa yer spor salonunda oynarız futbolu bahçede voleybol sahası var eğer yağmur yağarsa veya hava şartları uygun olmazsa spor salonunda oynarız voleybol sporunu aktivitesini orada yaparız yani.

0

pek fazla aktivite etkinlik katılmam ama sevdiğim bir aktivite var o da koşu

0

kitap okumayı çok severim. film ve sinema ile ilgilenmeyi çok severim. arkadaşlarımla bir araya gelmeyi onlarla bir şeyler yapmayı çok severim. yemek yapmayı ve yeni tatlar denemeyi severim. bir şeyler örmeyi severim.

0

oyun oynamak, bir şeyler üretmek, müzik dinlemek, film izlemekten hoşlanıyorum.

0

sosyal medyada gezinmek, halı sahada maç yapmak, gezmek.

0

en çok resim yapmayı seviyorum herkese tavsiye ederim

0

spor yapmak, basketbol oynamak , valeybol oynamak , gezmek tozmak bu aktiviteler benım hoşuma gidiyor diyebilirim .

0

yalnız olduğum için genellikle ya dışarı çıkar spor yaparım ya da evde pubg oynarım