1

süt kardeş olabilmek için; yeni doğmuş iki bebeğin aynı annenin memelerinden süt emmesi gerekmektedir, annenin birisinin sütü gelmeyebilir, bu sebeple diğer anne o bebeği emzirir ise emziren annenin öz çocuğu ile bu diğer bebek süt kardeş olmuş olurlar. süt kardeşlerin arasında evlenme olmaz yani birbirlerine nikah düşmez.

0

iki tane çocuğu olan emzirme dönemindeki çocuklarını değiş tokuş yapması durumunda çocuğun annesini değil diğer kadından emmesi annesinin de diğer çocuğu emzirmesi sizin ikinizi süt kardeş yapar.

0

süt kardeş olabilmek için henüz sütü bitmemiş bir kadının sütünden emmek gerekir ve o sütü emen kişi süt annesinin kızı/oğlu ile süt kardeş sayılır

0

sut kardes olabilmek icin farki annelerden iki cocugu bir annenin emzirmesi gerekmektedir

0

bebeklik döneminde doğum yapan annenin sütünün gelmemesi az gelmesi durumlarında süt anneye başvurulur süt anne yeni doğum yapmış sütü yeterince veya fazla gelen kadınların başkalarının bebeklerini emzirmesiyle oluşur emziren annenin çocuğuyla yani kendi doğurduğu çocukla başkasının olup da emzirdigi çocuğun süt kardeş olabilmesinin şartı aynı annenin sütünden icmektir

0

süt kardeş olabilmek için aynı annenin iki çocuğu da emzirmesi gerekir. aynı kişinin emzirdiği iki kişi süt kardeş olarak adlandırılır.

0

süt kardeş olabilmek için kardeş ten başka çocukla aynı anneden süt emmek süt kardeş olursun