0

çok küçük olmama rağmen ailem izlerken yanlarında izlediğimi hatırlıyorum. o dönem için kenan imirzalioğlu büyük bir ilgi odağı olmuş onun şöhreti dizinin bile önüne geçmişti.

0

izlemeyen yok herhalde. unutulmaz efsane dizi deli yürek. kenan imirzalıoğlu ve zeynep tokuş 'un başrollerini paylaştığı o efsane dizi akıllardan çıkmayacak sahneleri ile hafızalara kazındı. yusuf isimi ile dizide yer alan kenan imirzalıoğlu' nun diziye ilk giriş sahnesi askerden izne geldiğinde otobüsten iner inmez silahlı çatışma ortasında kalarak olaya müdahalesi ve medyaya yansıyarak ünlenmesi ile sahneye çıkar. daha sonra tamirhanede çalışmaya başlayan yusuf, ortaya çıkan kabadayılarla mücadeleye tutuşmaya başlar. bu sırada bir binanın çatı katında güvercin besleyerek misaller anlatsan kuşçu isimli karakterin yanına gidip gelmeye başlar ve onun verdiği öğütler dayanarak yol çizmeye başlar. gittikçe güçlenen yusuf, daha sonraları bir galeri sahibi olur ve zeynep isimli dizi karakteri ile aşk yaşamaya başlar. sürekli güçlenerek ün sahibi olan yusuf isimli karakterden halkta yardım istemeye başlar.

0

evet çoğu bölümünü izledim 90 lı yılların sonuna doğru ćok meşhur bir dizi idi

0

evet ben küçükken bizim evdekiler deli yürek isimli dizi izliyorlardı. ben de hatırlıyorum. kenan imirzalıoğlu oynuyordu başrolünde.