0

tabiki sıfır araba hepimizin tercihi olur ama maddi imkansızlıkları da hesaba katmamız lazım. sen bugün gidip sıfır araba alsan bütün biriktirdiğin parayı vermen gerekir ya da borçla harçla kesin alacaksın bence mantıklı düşünmek gerek zaten piyasa da temi kullanılmış ikinci el arabalar çok fazladır. niye daha ucuza almak varken sıfır alıyorsun ki? yok eğer param çok diyorsan sıkıntı yaşamayacağına eminsen tabi git sıfırını al ben olsam bende alırım inanki ama maddi durumun yeterli değilse ikinci el almak en mantıklısı çünkü bizim bir arkadaşta ikinci elden almıştı ama çok memnun adam güzel kullanmış. hemde çok ucuza geldi diyebilirim. sadece biraz bakım yapması gerekiyordu onu da zaten yapar. çok fazla tutmuyor bakımı adam arabayı temiz kullanmış.

0

maddi durumuna bagli aslinda.maddi durum iyiyse masrafsiz olcaksa tabiki 0 araba her zaman iyidir.veya durumu cok iyi deilse temiz az kullanilmis kilometre olarak az yol almissa tabiki buda goz önunde bulunarak motoruna bakarak satin alinabilir bence.

0

bence sıfır araba daha iyidir 2. el araba gerçekten bir sürü sorun çıkabiliyor. tabii ki de bu maddi imkanları bağlı ama sıfır araba almak daha iyidir. en azından sıfır araba aldığımızda hiçbir şekilde sorun çıkmaz sadece biz kullanırız bu arabayı ilk kullanan kişi biz oluruz o yüzden sıfır araba almak gerçekten kafan rahat bir şekilde sürersin yani.

0

kişinin maddi durumuyla doğrudan orantılı bu durum.eğer el veriyorsa tabi ki de sıfır araba.

1

herkes sıfır araba ister muhakkak.. ama trafiğe yeni çıkacak olanların öncelikle alışkanlık kazanmaları açısından bence ikinci el otomobil almaları daha iyidir diye düşünüyorum. ben olsam böyle davranırdım.. riske atmaya değmez sıfır arabaları.. :) herkese kazasız sürüşler diliyorum.

0

matiyata göre değişir ama tabiki gönül isterki sıfır araba

0

tabiiki sıfır araba. fiyatı yüksek ama masrafı az oluyor, amir derdi olmuyor.

0

sıfır araba çok masraflı bence kesinlikle alınacaksa 2. el alınmalı

0

maddiyat varsa sıfır araba çünkü yeni yenidir

0

imkanın varsa sıfır araba alıp kullanmak mantıklı

0

sıfır araba almayı düşünürüm 2 nci el belki çok sakatsa ne yapacağım

0

imkanım hangisine el veriyor ise onu alırım. ama eğer varsa imkanım sıfır olmasını tercih ederim.

0

maddi imkanlara bağlıdır ama tabili sıfır araba