0

bence hiç bir önemi yoktur taktir teşekkür alıp amelelik yapan var hiç taktir teşekkür alamayıp müdür olan var önemi yoktur

0

takdir veya teşekkür belgesi almanın hiçbir önemi yoktur. sadece sizlere bir sonraki dönemde motive etmek için alınması durumunda pozitif moda sokar. ileri de işe girdiğiniz zaman size takdir veya teşekkür aldın mı diye sormayacaklar. zaten sorsalar dahi siz hatırlamayacaksınız o yüzden kafaya takılması gereken bir konu değil.

0

teşekkür ve takdir almak bence çok önemlidir yarın öbür gün üniversite ve lise başvuru yaparken sizin belgelerinize bakacaklar işte bu çocuk hangi belgeler almış nasıl ders çalışmış falan filan diye şimdi ben teşekkür ediyorum mesela bir dahaki sene üniversiteye gideceğim üniversiteye gideceğim için şu an şükür ama benim için çok önemli yani üniversite giriş yaparken adamlarınca geçen sene belge aldım ortalama kaçtı falan diye biliriz gibi teşekkür almak için de 70 ile 84,99 ortalama gerekiyor takdir içine 85 ile 100 arasında puan gerekiyor yani ne kadar çalışırsınız o kadar ortalama yüksekliği ve teşekkür takdir alırsınız. mesela ben teşekkür getiriyor ama annem dedi ki teşekkür belgesi getirirsen sana 50 tl harçlık veririm şimdi ben teşekkür belgesinin cuma günü eve götürücem harçlık alacağım ondan ben doya doya harcayacağım paramı.