0

ilk eşin tızası olmadan böyle birşey yaparsa o nikah geçersiz sayılıyor. her ne kadar ben 4 tane alırım deseler de din buna bu konuda rıza gösterilmediği sürece alamaz diye belirtir. yani erkekler her ne kadar alırım ederim dese de yine islamiyet kadınların yanındadır. alırım ederim diyene bakma... kendi totolarının rahatını düşünüyorlar. o yüzden bazı şeyleri görmezden gelir erkekler. arabistanda da zaten şeriat deyip kadınlara muz ve patlıcanı yasakladı ya... bazı pis fikirli erkeklerin çıkarmış olduğu boş beleş birşey yani... diyorum ya kendi totolarını kurtarmak için senin araştırmana, okumanaizin vermez ama sonra şeriatte böyle diyerek kandırmaya çalışır. kuran'ı kerimin inen ilk ayeti ''oku''dur. o yüzden okuyun kardeşlerim.

1

bildiğim kadarı ile ilk eşinin rızası olmadan yaptığı imam nikahı geçersiz sayılıyor. ama kim izin verir ki böyle çirkin bir şeye iğrenç bir durum allah başa vermesin.

0

benim bildiğime göre müslüman bir erkek ilk eşine haber vermeden, onun rızasını almadan, ikinci bir nikah alamamaktadır.

0

maleseff dinimizde bütün kuralları yerine getirildiği takdirde 4 kadın ile evlenmek serbesttir. bence çok yanlış ve islami kötü etkileyen bir durum.

0

dinen bu konu hakkında ne deniyor bilmiyorum ama bence bu doğru bir hareket değil