0

şu anda yeni bir bölümünü beklediğim dizi tabii ki de hercai dizisidir hercai dizisinin yeni bölümünü merakla bekliyorum ve alacakları çok merak ediyorum.

0

evet var ve tabiki çukur. çukurun yeni bölümünü merakla bekliyorum çünkü geçen hafta heyecanlıydı. çukuru merak ediyorum bakalım neler olacak.

0

son beş yıldır hiçbir diziyi izlemiyorum.dizilerin gençlere ve topluma kötü örnek olduğu kanaatindeyim

0

yeni bölümünü merakla beklediğim birkaç dizi var. bunlardan ilki gülperi dizisi son bölümde kaza olmuştu. şu an merak ediyorum neler olacak diye. gerçekten çok güzel bir dizi. timuçin esen'in oyunculuğuna zaten hayranım. inşallah yeni bölümde güzel şeyler olur. yasak elma dizisini artık eskisi kadar takip etmesem de internetten sonradan bakıyorum neler olduğuna. vuslat diye bir dizi çıktı. birkaç haftadır oynuyor ona da arada bir bakıyorum. birçok dizi var bu ara. sürekli yenileri geliyor resmen.

0

evet var. avlu dizisinin yeni bolumunu merak ediyorum.

0

şu aralar en çok beğendiğim dizilerden bizim hikaye ve kadın var. kadın dizisinin ilk bölümlerini izlerken hep aynı şeyleri döndürüyorlardı bırakmıştım. şimdi şimdi diziye birsz heyecan geldiğini düşünüyorum. bu yüzden yeni bölümünü bekliyorum sürekli. bizim hikaye dizisi de başlı başına hep güzeldi benim için ilk bölümlerini izlememiş olsam bile. hatta nasıl izlemem diye kendime kızıyorum. perşembeleri iple çekiyorum. geçen sezon sözü çok beğenerek izliyordum. ama bu sezon onun eski tadı yok aşk dizisine çevirdiler saçma sapan. izlemeyi bıraktım o yüzden.

0

la casa de papel dizisinin üçüncü sezonunu büyük merakla bekliyorum

0

var tabiki olmaz mı. bir zamanlar çukurova dizisini severek izliyorum ve öerakla her bölüm sonu acaba bir dahaki bölümde neler olacak diye bekleyen biriyim. dönem dizisi olduğu için çok ilgimi çekiyor yaşayış tarzları adetleri gelenek görenekleri ve giyiniş biçimleri ilgimi çekiyor. çok severek izliyorum. etrafımdaki arkadaşlarıma da tavsiye editör izlesinler istiyorum.

0

sözü bekliyorum dört gözle aşkla heyecanla izliyorum o diziyi bütün oyuncularını ayrı ayrı seviyorum kendim oynuyormuşum gibi hissediyorum o diziyi izlerken silah kullanmalarina bayılıyorum hele o kıyafetlerini çok beğeniyorum bende giymek istiyorum aynı kıyafetleri izlediğim tek dizi en güzel dizi sabirsizlikla bekliyorum yeni bölümünü .

0

şuanda takip ettiğim ve izlediğim dizi olarak sadece çukur var onu merakla bekliyoz.

0

cukur ve yeni gulzel seyde heyecanli
odugu icin

0

game of thrones'un son sezonunu merakla bekliyorum. birde netflix'in narcos serisi var. ilk 3 sezon kolombiya kartelini anlatıyor ve 4. sezonu ayrı bir dizi olarak yani narcos : mexico olarak çekiyorlar. ilk sezonu muhteşemdi ve tamamen gerçek olaylar anlatılıyor. tavsiye ederim bu seriyi.

0

evet var. the walking dead başlasın bi de beklediğim game od thrones var.

0

hayır yeni bölümünü merakla bekledığim bir dizi yok maalesef..

0

1 litre gözyaşına sardım bu ara. yeni bölümünü bekliyorum.

0

yeni bölümünü merakla beklediğim bir tek deniz var o da çukur dizisi dir film konusunda söylemek istersem the protector dizisi vardır. çukur dizisi oldukça güzel bir dizidir ve şu an türkiye çapında reyting kıran dizi anlamına giriyor. peşinde de çarpışma dizisi var ama şöyle bir algı var artık yeni yıldan sonra diziler parayla olacak artık internetten para aracı da izleyebiliriz artık televizyondan izleyemeyeceğiz gerçekten bu çok kötü olmaya başladı. ama şu an çukur dizisinin söylemek istersen bir yeni karakterleri yeni oyuncular giriyorsun. yeni yılda da giren inanıyorum çukur dizisi neden bu kadar çok geç söyle diyorlar da o tamamen makyaj hayırdır aras bulut iynemli askere gitti diyorsunuz bedelli askerlik yaptı. diyorlar onu beklediklerini söylediler bana gerçekten şu an çukur dizisi ile ilgili yeni karakterler girdi ve akın koçovalı diye bir karakter gelecekmiş bu karakteri bütün ekran severlerin hepsi bekliyor ben de gerçekten çok merak ediyorum. çünkü türkiye anlamında en çok aksiyon ve mafya dizileri çok izleniyor neden derseniz insanlar en çok ve genellikle o dizileri bağlanıyor diyebilirim. çünkü aşk dizileri pek fazla izlenemiyor ben aşk dizisi izlenen varsa bir tek medcezir diye biliyordum çünkü pek cazip gelmiyor en çok kırmalı dökmeli bir filmler türkiye çapında çok ilgi gösterilir. ve çukurda 2 sezon devam ediyor, çukur önce içeri diye bir dizi vardı o devam etmişti o da güzel bir geceydi o dan esinlenerek bir dizi çıkmış gelin o da çukurdur. yani kısacası şöyle söyleyeyim bu diziler daha çok beğeniyor. daha çok izleniyor benim merakla beklediğim dizi sadece bu 21 ocak'ta ekranlarımıza tekrardan çıkacak.

1

evet, son zamanlar da türk dizilerinden yeni bölümünü merakla beklediğim ve izlediğim dizi bir zamanlar çukurova dizisidir. en fazla bu diziyi merak ediyorum bu aralar. bir an önce diziler yeniden yayına girse de izleyebilsek artık. bunun dışında bu aralar yabancı bir dizi olan da vincis demonsu izliyorum. dizi biteli bir kaç sene oldu ama ben yeni izlediğim için her bölümü büyük bir merakla açıyorum. peşpeşe bir kaç bölüm izlemek istiyorum sürekli.