0

oldu ben otelde çalışırken yemek yemezdim çünkü otel çok pis oluyor eski yemekler falan veriliyor güvenmezdim çoğu zaman eve gidene kadar aç gezerdim otelin içinde içecek falan içerdim yani ama asla yemek yemezdim.

0

evet bir keresinde yemeği erken yemistim ve param yoktu atıştırmak için bir şeyler alacak param yoktu arkadaşlardan istemek yerine aç aç uyumuştum daha sonra zaten duzelttim durumumu.

1

çok şükür şuana kadar oruç tutmak dışında hiç aç kalmadım. allah kimseyi açlıkla sınamasın çok zor bir durum. bizler oruç tutarken bile çok zor dayanıyoruz ve akşam olunca rahat rahat karnımızı doyurabiliyoruz. nice insanlar var aylarca aç bir şekilde bir lokma ekmeğe muhtaç yaşamaya çalışıyor. zor gerçekten keşke gücümüz olsa da kimseyi aç bırakmasak yardım edebilsek herkese. herkes gücü yettiğince ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmalı.

1

evet kaldım. istanbul'da bir dönem yalnız yaşadım annem evlendi yurtdışına yerleşti. gurur yapıp parada istemezdim. iş bulamadığım bir dönem aç kalmışlığım vardır tabiki . işim olsa da maaş günü gelmeden para istemeye çekinirim nedense sevmiyorum öyle şeyleri ki normalde utangaç bir insan asla değilim para konusu olunca öyleyim o yüzden baya aç kalmışlığım olmuştur .

2

valla kardesim oruç tutarken baya aç ve susuz kaldım. yemek neyse de susuzluk beni mahvetti

1

her sene ramazan ayında 1 ay boyunca aç ve susuz kalıyorum