0

her zaman bankada çalışanların olmadığı zamanlar olur bundan dolayı düşünülmüş gayet de işe yarar ve çoğu insanın her gün kullandığı bir yerdir.

0

bankanın içinde yapılabilecek her işlemi memurla muhattap olmadan ve çok daha uygun masraf ödeyerek cumartesi pazar gece gündüz bayram tatil demeden makina aracılığıyla kendin gerçekleştirmektir.

0

atm'leri kuruluş amacı para çekmek ve para yatırmak için kurulan merkezi 1 düzenektir ayrıca bankalara gitmeden kolayca işlerini halledebilecek yerlerdir günümüzde ise mobil bankacılık daha çok yaygın insanlar mobil bankacılığı bence daha fazla kullanıyor diye düşünüyorum ama bir o kadar da atm kullananlar var çünkü kararlarını çekmek için mecburen atv nin yolunu tutuyorlar.

0

atm lerin kuruluş amacı o atm nin hangi banka ile çalıştığı adına kurulur ve reklamı yapılır.atm o bankalı olan üyelerin kişilerin o atm de bulunan bazı miktardaki paraları çekebilip eline nakit para alabilmesi için kurulmuştur.banka üyelerinin hesaplarındaki paraları almaları için kurulmuştur.