2

mhp ve akp ittifakı hakkındaki düşünceniz?

Size göre ak partinin mhp ile ittifak yapmasının olumlu ve olumsuz sonuçları nelerdir

5 cevap
0

siyasette süleyman demirel'in bir lafı vardır, 24 saat siyaset için uzun bir süredir herşey gerçekleşebilir bu süreçte. bugün yan yanalar, yarın karşı karşıyalar. çok tuhaf ya hakaretler saydığın birinin yanında dostu olmak, ne kadar da samimi artık size kalmış bir karar. ittifak kurarsalar olumlu olmaz çünkü her iki tarafın da isteği var, bazı şeyleri kırmızı çizgi olarak görüyor bu iki parti ve neden derseniz örnek olarak andımız ve içeride ki bazı mahkumların çıkışını istemeleri af yasası yani. andımız konusunda af çıksın isteğinde bu iki parti birbirlerine sert oluyor, olumsuz yanları bu.olumlu yanları ise büyük bir kazanç sağlarlar yerel seçimlerde.

0

iki partide sevmiyorum ikiside aynı yani onun için hiç birşey düşünmem onlar için

0

mhp zamanında recep tayip erdoğannın arkasından serefsiz diyen bir adamdı sonra koltuk sevdası için akp ile birlikte hareket etti akpde işi bittikten sonra mhpye yol verdi bu benim sahsi görüşümdür

0

çıkar ittifakı diyebilirim. karşılıklı birbirlerinin çıkarlarına çok güzel bir şekilde hizmet ederken secmenlerini de bir guzel uyuttular. kimsenin durumdan şikayetçi olduğu yok.

0

mhp her zaman gizliden ya da alenen akp ye destek olmuştur. geçmişe bakıldığında en muhalif göründüğü zamanlarda bile akp nin işine yarayacak kararlarda destek ve etken oluyordu. şimdi de ittifaklarının bozulduğunu düşünmüyorum. akp ye çekimser yaklaşan mhp tabanını daha fazla uzaklaştırmamak için bir taktik olduğunu düşünüyorum.