0

insan sadece alkolle sarhoş olmaz benim en büyük sarhoşluğun mutluluk bence aşırı dozda alındığında kafanız 1 milyon
kalbinizin ritmi coşkulu
aklınız başınızda değil dünyanın en güzel sarhoşluğu

1

nasıl sarhoş olunur yani sarhoş olmak iyi bir şey değildir tabii ki çok içki içerek ve fazla alkol alarak sarhoş olunur ya da başka bir şekilde de sarhoş olunur mesele insan çok sevdiği zaman gözü hiçbir şeyi görmez ve sarhoş gibi davranır ama öyle sarhoşlar genellikle çok çabuk ayılıyorlar ama alkol ilave bazı maddelerle sarhoş olan insanların sarhoşluğu ki biraz uzun sürer ve çok zararlı şeyler yapar bazı insanlar sarhoşken kendi canını bile zarar verir etrafına zarar verir yani sarhoşluğun içki ve bazı maddeler yüzünden insanın kafası gidiyor.

1

sarhoşluk çeşitleri vardır. bunlar; alkol sarhoşluğu, aşk sarhoşluğu, iş sarhoşluğu gibi. alkollü içecekler (rakı, şarap, bira, viski, şampanya, votka, cin gibi) dozunda fazla içilir ise, kana karışan alkol baş döndürür, dengeyi bozar, dil dolaşır, konuşmalar karışır. biraz da moral bozuk ise bu da ekstra sarhoşluk verir.

0

nasıl sarhoş olunur sarhoş olmanın sebebi mi yoksa sebeplerimi dersek doğru olunur.aslında ilk olarak sarhoş edici tüm maddelerin islam dininde yeri olmadığını hemen herkes tarafından bilinir.peygamber efendimiz sav zamanında alkol ün her türlüsünün haram olduğu allahu teala tarafından yasaklanmışdır ve haram kılınmıştır.sarhoş olduğunuzda kulluk görevlerini yerine getiremezsiniz,çünkü aklınızın başında olması gerekiyor.alkolun fazla alınmasıyla beden ve beyin uyuşur bilinçi yerinde olmaz bazı kişiler yaptığının farkında olmaz,alkol şişede durduğu gibi değildir derler,alkollü biri trafiğe cıktığında eğer aracını kendisi kullanıyorsa kaza yapma riski çok çok fazla dır.kendine zarar verdiği gibi başkalrına da zarar verir sonrasında nice hayatlar ve ocaklar söner.allahın yasak ve haram ettiği şeylerin hepsi bizim hem sağlığımıza hem hayatımıza hemde aile ve topluma zarar vereceğini unutmamak gerekmektedir.insanlar sarhoş olmanın birde bahane gibi saçma sebeplerini bulurlar,ya işinden ya eşinden yada kendince takıntı yaptığı konuları sürekli kafasında takıntı yaptığı için geçici çözüm bulma yoollarını ararlar.sanırlarkı içtiğinde o dertler bitecek,sadece 3-5 saatliğine geçer ama sonuçta cebindeki parasınaın gittiğinemi yanarsın yoksa sağlığına verdiği zararımı düşünürsün.kimi keyif olarak içsede sonuçta dinen uygun değildir.peygambe efendimiz sav zamannda içkinin her türlüsü haramolduğu bildiridldiğinde her kes evlerindeki içkileri sokaklara dökmüşlerdir.şarap kelimesi içmek dmekdir.her türlü içkiye bu su da olabilir genel ismi bu şekildedir.

1

alkol alırsam ama fazlaca ben sarhoş olabilirim sanırım. ama hiç sarhoş olacak kadar içmedim. çakır keyf denilen kıvamda içmişliğim olur her zaman. şimdilerde alkol de pahalı. evde rakım da bitti. sanırım uzun süre bu keyfi yaşayamayacağım.

0

sarhoş olma iyi bir şey deildir ve sarhoş olmak o anki psikoloji ne veya ortamda bulunan muhabbete bağlıdır bir insan neyin olmasını isterse farkında olmadan o durumun içine düşer ama genede tabsiye etmediğim bir durum dur neden derseniz sizi maskara edebilir alay durumu olmak istemezsiniz

0

fenerbahçeyi 1 maç izleyin de görün bakim nasıl olunuyormus.öldük lan yeter lan

0

yuksek alkol miktarı alınmasından dolayı beden ve beyin uyuşur