0

drone kullanmak yerine göre değişiyor maalesef,hangi amaçla kullandığını o bölgede ki gerekli kurumlardan izin alman gerekir.

0

aslında drone ler ülkede yasaklanması lazım geçen bi haberde drone ile bomba saldırısını vermişlerdi gerçekten tehlikeli bi araç droneler bence kullanılmaması lazım.çünkü uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor ülkemizde böyle şeylerin olması demek yada izin verilmesi demek hernangi bir saldırıda ilk kullanıcakalrı şey drone olcaktır çünkü küçük ve hızlı olduğundan kimsenin dikkatini çekmez allah korusun bomba felan koyarlar insanların hayatına bi anda son verebilirler.düşünün sadece dron larla saldırı olursa çok sayıda ölüm ve maddi,manevi zarar olur buda ülkeyi krize sokar.kesinlikle dron ların yasaklanması lazım.

0

drone uçurmak için yerine göre izin almak gerekirken yerine göre de izin almadan da uçurabilirsiniz. örneğin boş bir ortamda veya açık havada drone uçurmak için izin almak gerekmezken etkinlik olan bir yerde veya kapalı bir alanda drone uçururken izin almak gereklidir. aksi takdirde başınıza dert açabilir.

0

belli bölgelere göre değişiklik gösterir, mesela askeri bölge, devlet daireleri gibi gizliliğin önem verildiği yerlerde uçuramazsın ama acık alanlarda uçurabilirsin

0

drone uçurmak için herhangi bir izne gerek yoktur ama büyük şehirlerde veya siyasi etkinliği olan şehirlerde siyasiler olduğu için bazen sıkıntı çıkabilir onun dışında dışarıda uçurmakta herhangı bir sıkıntı çıkmayacaktır.