0

1937 yılında olan kaza.çok acayip bir şey. koskoca araç saniyeler içinde alev alıp yanıyor. youtubeden izlediğim görüntüler dehşet verici. düşünsenize havadasınız ve bir anda içinde bulunduğunuz araç alev alıyor. ya yanarak öleceksiniz ya da gazdan zehirlenerek. biraz daha cesursanız aşağıya atlayacak ve bir şekilde ölmemeyi umacaksınız. allah göstermesin. zaten zeplinler şu anda kullanılmıyor galiba.

0

new jersey abd'de gerçekleşen ve şuan ki havacılık koşullarının sağlanmaya başlamasına sebep olan en büyük zeplin kazasıdır.bu kazada otuz altı kişi hayatını kaybetmiştir. denizdeki titanik faciasına benzetilmiştir. bir komplo olduğu düşünülmüş zamanında.ama böyle bulgulara rastlanılmamış.bu olay 6 mayıs 1937 yılında gerçekleşmiştir.

0

1937 tarihinde new jersey deki lakehurst donanma ve havaüssü'nde gerçekleşmiştir. ve bu olay modern havacılığın başlamasına sebep olmuştur.

0

1937 de ne yazık ki 36 kişinin ölümüne neden olan büyük bir kazadır.new jersey de gercekleşmiştir.bu kaza sonucunda sivil havacılık tarihi değişmiştir.