0

evet onu bende gördüm... adam bir soru tutmus. sadece kur karsiligini degistirip ''dolar şu kadar olsa ne olurdu?'' diye soruyordu... baska soru bulamamis galiba o arkadas. birde sacmaladi artik. tamam bir kere sorarsin su kadar olsa ne olur diye ama 12 lira olsa ne olur, 13 lirq olsa ne olur, 20 lira olaa ne olur... boyle soru mu olur diyorsun bu sefer.

0

yeter ama ya. gercekten yeter... sitede iki kati kazanc olmasina ragmen sırf para kazanacagim diye tutturmuşsunuz bir dolar su kadar olsa ne olur, bu ksdsr olsa ne olur diye sorular sormaya... halbuki bu iki kati kazanc etkinliginde crvaplara yonelseniz bir gunde o kadsr cok para kazanacaksiniz ki suradan... 3-5 gunde sordugunuz sorularla kazandiginizin bile fazlasini kazanirsiniz cevaplsra yoneldiginizde... yeter ama artik ya... böyle sacma sorular soracaginiza cevap yqzin daha iyi... ne kendinizi yorun ne bizi yorun. ve sorumani artik su uyari ya da banlamayi ozelden bilmdirme.. sitenin en basina bunu ornek gostererek koyman lazim boyle yapanlar uyari alacak ve banlanacak diye. ve sorumani su seviyelere artik bir soru sorma limiti getir lutfen... gun icerisinde soru limitini bitiren tekrar soru sormak isterse en az 50 soru cevaplasin ondan sonra soru sorsun... yeter yaa.... bu nedir?

0

valla yeti dolar şu kadar olsa bu kadar olsa.ne garip insanlar var.bütün rakamları yazmış neredeyse.sorumani bunlara neden bir şey söylemez.