0

aksiyonu tabiki bence en dikkat çekicileri de aksiyon filmleridir. bide aşk tabi alacakaranlık serisini çok seviyorum ya hepsini 10 bin kere izlemişimdir ama keşke devamı gelse. her neyse komedi filmlerini de seviyorum ama bazıları cidden çok kötü oluyor yapamıyorsanız bırakın yani. gerilim filmleri de çok güzel ya özellikle de bird box onuda çok izledim aşırı hoşuma gidiyor

0

kesinlikle bilim kurgu filmlerinden oluşan kategoriyi daha çok seviyorum ben. çünkü ben bilim kurgu filmlerinde de bir şekilde ben de bir şekilde devam ediyor bu oyunda ben

0

sürükleyici ve sonunu tahmin edemediğim filmlere bayılıyorum. bilim kurgu filmleri çok hoşuma gidiyor çünkü montajındaki uğraş harika o sahnelerin etkileyici hale getirilmesi bence çok taktir edilecek bir iş.

0

ilgimi çeken filmler arasında aamir khanın filmleri vardır bunların çoğu ögretici filmlerdir. izlediğim zaman duygulanmıltım ve çok beğenerek diğer filmlerini de izlemiştim . ghajini, her çocuk özeldir, 3 idiots, pkeay, dangal gibi filimler çok güzel çok kaliteli filmlerdir. bunun yanında esaretin bedelini ilk izlediğimde çok beğenmiştim çok şey anlatan bir filmdi. yine leon sevginin gücü çok güzeldi. aynı zaman da dejavu adlı filmde gizem dolu güzel sahneler içeren biraz aksiyon ve bilim kurgu şeklinde ilerleyen bir filmdi. izlemiş olduğum bazı filmler aklıma kazanırlar ve zaman geçtikçe onları tekrar seyrederiz. yeşilçam filmlerinde benim için öyledir. benim için çok kıymetli izledikçe bıkmayacağım filmlerdir. aralarında öyle güzel öyle öğretici filmler varki bıkmak sıkılmak mümkün değil beni eski masumluğa, saflığa eski zamanlara götürür. yeşilçam filmlerini de çok severek izlerim.

0

ilgimi çeken film türü gelecek ile geçmişi bir arada işleyen ya da dini inanışları bir arada anlatan filmler ilgimi çeker çoğunlukla bir şeyin nasıl olacağını araştıran film türleri ilgimi çeker.

0

benim en çok şu hayatta ilgimi çeken filmler yabancı filmler. ve aksiyon filmidir nasıl bir film lazım bildiğiniz gibi şu an, netflix de the protector diye bir film çektiği dizi çıktı ve bu filmde oldukça güzel güzel oyuncuları var ve kaliteli oyuncuları var. ve senaryonun içerisi çok güzel yazılmış ben bu tür dizi neden oldu çalışıyorum. şu an 1. sezonunu yayınladılar ve şu an bayağı bir açıkçası mutluyum yabancı filmler gerçekten senaryoları oldukça güzel yazılmaktadır. ve senaryolar içerisinde yaptıkları bütün hareketler ve bütün efektler gerçekten hepsi de gerçekçi olması beni gerçekten ayrıyetten mutlu ediyor. yani benim en çok bundan dikkatimi çekiyor yabancı ülkelerde avrupa ülkelerinde genellikle bu tür filmler izleniyor bizim türkiye'mizin nasıl filmler izliyor en çok en nadir, izlenen filmlerden bir tanesi aşk filmleri aşk filmleri pek fazla izlenmezlerdir. ama türkiye vize en çok aksiyon dolu filmi izliyor dizi olarak örnek vermek istersen içerde ve çukur bu diziler gerçekten büyük bir kitleye ulaşmış. dizilerdir bir de söz dizisi neden çünkü türkiye'mizin vurmalı kırmalı ateşli filmler daha çok bak ve daha çok izleniyor çünkü ve her bölümde oldukça güzel etekler veriyor ama aşk filminin sadece bir erkeğin peşinde koşan kız ya da bir kız bir erkeğin peşinde koşuyor. yani böyle değil filmler konusunda da aynı şekilde yabancı filmler rol alıyor film yerlerinde büyük alışveriş merkezleri olan yerlerde genellikle bu tür filmler yer almaktadır. ve iyi bir film çekti şu an netflix yayınlandı insanlarımız rahat bir şekilde yazıyor şu an 80 milyon izlenmeye kadar ulaşmış, the protector dizisidir bu oldukça bir kayıt edebilir içeriden oluşmaktadır ve senaryo olukçu güzel yazılmıştır istanbulumuzun tarihimizin ayasofya camii'nin olduğu bir filmdir. gerçekten izleyemeyenler için izlemenizi tavsiye ederim benim en çok film olarak izlerim bu kadar aksiyon filmleri türkiyemize dede avrupa'da en çok sevilen filmler dir aksiyon filmleri hale izlenir. izlemenizi tavsiye ederim diğer dram korku filmleri olarak da şöyle demek istedim. bazı insanlarımız da korku filmlerinde oldukça sever mesela dabbe gibi filmler, insanımızın oldukça dikkatini çeker yani bazı senden korkmaya oldukça çok sever ben gerçekten öyle filmleri pek sevmiyorum gitmedim hemen korku dolu filmleri pek cazip kendine aksiyon dolu filmler beni tercih katagorime giriyor. bu şekilde yani.

0

ilgimi çeken filmler genellikle komedi ve dram türünde filmleridir. recep ivedik filminin hemen hemen bütün serisini izledim.onun dışında ayla ve sadece sen filmlerini de çok beğenerek izledim.

0

benim ilgimi ceken filim cesiti aslinda cok yok genelde aksiyon filimlerini seviyorum.onlarda ki heycan vede kendi arkadaslarini koruma sehir koruma kotulere karsi savas bunlar insanda heycan yapiyor.bende izlemek daha guzel bence.