0

ömer üründül futbol camiasında özellikle sosyal medya kullanımının son derece artması sonucu bir fenomen haline gelmiştir. hakkında parodi hesapları açılıp bir çok futbol capslerine konu olan ömer üründül ilginç yorumları ile de maç anlatımlarına farklı bir boyut katmaktadır. futbolcuların isimlerini yanlış telafuz etmesiyle bilinen ömür üründün top çizgiyi geçerse gol olur, taç atışı elle kullanılacak çok önemli bir yerden korner kullanılacak gibi maç içerisinde kurduğu cümleler ile bazen akıllarda soru işaretleri bırakmıştır. ama şunu kesinlikle itiraf etmek gerekir ki ömer üründülün nedendir bilinmez sesini duymak beni mutlu ediyor. maç anlatımlarına ayrı bir renk katıyor bence önemli pozisyonlarda spikerin sözünü kesip araya girmesi vs. gibi ekranlarda bir çok renkli ana sebep verebiliyor. ben onun her dünya kupası her avrupa şampiyonasında özellikle trt bünyesinde yer alan veya yayınladığı maçlarda yorumcu olarak sesini duymak isteyenler arasında yer alıyorum. eminim benim gibi özellikle de sosyal medya kullanan arkadaşlar da bunu son derece destekliyordur. hem kattığı renk olsun hemde sosyal medya'ya verdiği mizah malzemeleri ile bana göre kesinlikle ekranlarda yer almalı büyük üstat ömer üründül.

0

ömer üründül olmazsa olmaz hocam. maç anlatımlarının vazgeçilmezi, o bizim uğurumuz :) hele galatasaray uefa kupasını aldığında meşhur o sözü hala kulaklarımda " gol levent çim go . korkunç bir şey " :) hatta almanya nın yarı finalde brezilya yı 7-1 yendiği maçın senesindeki dünya kupasını hatırla. millet isyan etti ömer üründül yok diye. tepkilere kayıtsız kalamayan trt yetkilileri hemen ömer üründülü apar topar brezilya ya göndermek zorunda kaldı ve maç anlatımları daha zevkli ve dinlenilebilir hale geldi. ben şahsen kendisin yorumladığı maçları zevkel izliyorum. çok boş anlatan spikerlere bile katkı malzemesi gibi mübarek. bence yorumcu olarak ülkede eşi yok. allah cc uzun sağlıklı ömür versin ona. inşaallah kendisini de görme şansım olur.

0

aguero ya aguera dirk kuyt a ise köyt koyt yada en basitinden sabrinin frikiklerine ben sabrinin frikiklerini beğeniyorum demesi.