0

japonya ve koreyi görmek istiyorum bide mısır ülkesini

0

benim yurtdışı hayalim var yurtdışında ki yerleri görmeyi istiyorum . oranın kültürünü, değişik yerlerini görmek istiyorum.türkiye'de ise karadeniz'i ve ege bölgelerinde gezmek istiyorum.

0

ülkemizde gezip görmek istediğim yerler karadeniz bölgesi başta gelir.artvin trabzon, samsun ,kasyamonu görmek isterim.doğu anadoluda kars van ağrı merak ettiğim yerler.diğer bir çok yeri gezdim, gördüm.yurt dışında ise küba'yı görmek isterdim.norveç,isviçre, venedik, görmek istediğim yerlerdir.

0

gezip görmek istediğim bir çok yer var gerçekten ama en çok da görmek istediğim yerlerden bir tanesi amerikadır. amerika'ya çok merak ediyorum. nasıl bir yaşantısı var nasıl bir ortamı var, nasıl bir güzel bir ülke mi çok merak ediyorum yani bütün her şeyi kayıt7 demektir isterim türkiye'mizde ise istanbul'a gittim, çanakkale'de gittim en çok turistik mekanları gitmeyi çok isterim, antalya gitmek isterim antalya'da bir hafta ya da 1 ay gibi bir tatil yapmak çok isterim. çünkü orası turistik yer beyaz bölgesi'nin yazları en çok insanlar oraya doğru akın ediyor öte yandan bodrum'da yat turu yapmak isterim yani bütün millet bodrum'a gitti zaman herkes yat turu yapar, bunları çok görmek isterim karadeniz'e gidip güzel bir şey siz o kahvaltını yemek isterim biliyorsunuz van kahvaltısı ülkemiz yok çok ünlü bir kahvaltı en pahalı kahvaltı bulan kahvaltıdır, geçen aylarınız da youtuberlarımız bunun için bir video paylaştı ve gerçekten van kahvaltı oldukça malzemesi bol ve oldukça güzel bir kahvaltı iğdır. insanlar tarafından herkese tavsiye ederim gidip yemeğinizi oldukça tavsiye ederim çünkü oldukça sağlıklıymış benim bildiğime göre yani ben inşallah bir gün yolun düşer de gitmek isterim. görmek isterim başı görmek istediğim yalnız olsaydın sürede nasıl bir yaşantı olduğunu çok merak ediyorum biliyorsunuz ülkemizin rus oyuncu futbolcular var ve gerçekten uzun süre güzel bir yer diyorlar. rusya'da kalan bir youtuberımız var hayrettin rusya biliyorsunuz yaz kış en çok soğuk olan bölgelerden bir tanesidir yani biz yaz yaşıyorsak orası kış ışığı kar yağıyor diyebiliriz. oraya ama size şunu söylemek isterim ki başka ülkelerde de çok gezmek isterim hacca gitmek isterim. bir gün inşallah allah nasip eder de hacı yolundan gitmek isterim yani benim gezmek istediğim yerler küba bütün avrupa devletleri merak ediyorum, gezmek istiyorum nasıl bir yerler nasıl yaşantısı var nasıl biri para birimi kullanıyor hepsini merak ediyorum. bir gün inşallah nasip olur da öyle yerleri gezmek isterim insanlar yaşadıkça öğreniyor. benim görmek istediklerim bu kadar bunları görsem yeter benim için.