0

bir fenerbahçeli olarak bu sezondan çok büyük ümitliydim fakat çokta ümidim kalmadı artık. birkaç ay daha toparlayabilip eski fenerbahçe olacağını sanmıyorum. uzun bir sürece ihtiyaç var fakat taraftarların sabrı kaldı mı ,bence hayır.

0

fenerbahçe bomba gibi sürprizle geliyor kardesim inaniyorum bekle gör :)

0

fenerbahçe son zamanlarda aşırı geriledi. alexlerden appiahlardan semihlerden sowlardan slimanilere düşünce böyle oluyor :) başından beri söylüyoruz bu iş slimani ile olmaz diye ama anlatamıyoruz. milletin orta sahası bi maçta hattrick yapıyor bizimki 17 maç 1 gol. acil transfer lazım. yoksa bu ayaksız slimani bizi kanser etmeye devam edecek gibi görünüyor. ya bir golcü nasıl olur da 17 hafta boyunca 1 gol atabiliyor aklım almıyor:) şuan umraniyeye bile yenilen bi takım var ortada bu fenerbahçe olamaz kesinlikle. buna bi dur demek lazım kirvem.

1

fenerbahçe benim yürekten desteklediğim futbol kulübü. evet, şu an baktığımızda gidişat kötü gibi dursa da, ben durumumuzun ikinci devrede kesinlikle düzeleceğine inanıyorum.
taraftarların sabırlı olmayı öğrenmeleri lazım. zaten bu sene şampiyon olma umudumuz olmadığına göre bizler güçlü bir takımın temelini kurma aşamasında yönetime köstek değil, destek olmak zorundayız.