0

beşiktasın gidişatı pek iyiye benzemiyordu ama özellikle dün oynanan sarspborg maçında beni çok şasırttılar müthis bir geri dönüşe imza atarak maçı 2-0 dan 3-2 yenmeyi başardılar bence bu beşiktaşa moral olcaktır ligde ise beşiktaş pek iyi gitmiyor geçen senelere oranla çünkü en iti oyuncularını sattı talisca takımın beyniydi gitti ve onun alternatifi olarak adem ljalic geldib bence iyi oyuncu ancak bir talisca etmez zaten gelir gelmez sakatlandı ama ankaragücü maçında toparlandığının belirtisini verdi asist yaparak cenk tosun gitti yerine vagner love alındı tamam iyi oyuncu ancak uzun vadeli bir oyuncu değil bence beşiktaşa suan için gerekli olan bir sol kanat oyuncusu birde santrafor bunlar ara transfer döneminde alınırsa eğer ben beşiktasın toparlanıp lige ağırlığını koycağını diüşünuyorum sampiyon olamazlarsa bile en azından ikinci olcaklarını hissediyorum bir fenerbahçeli olarak beşiktaşa başarılar dilerim hem ligde hemde uefa avrupa liginde.

0

bu hafta sonu ankaragücüyle bir maç yapacak . gidişat kötü gözüksede bu maçı alcaklarına eminim ve beklentim beşiktaştan oldukça yüksek . ve inanıyorum ki hem ziraat kupasını hemde lig kupasını kazanacaklar . ikinci yarı devre transferlerinde bir forvet transfer edip herşeyi tıkırına sokcaklarına inanıyorum .

0

şuanki ouan durumuna bakacak olursak ümidi yitirmemek lazım sonuçta daha önce ligde son sıralarda olan takımların şampiyon oluşlarını gördük.