0

sadece biraz zaman lazım eger vaktın varsa cok onemlı degıl kısa bır surede yapabılırsın dıye dusunuyorum zaten yorumlarla ve sorularla sıte bıze guzel bır mıktar para zaten verıyor dedıgım gıbı eger ki vaktın varsa cok rahat kısa surede yapabılecegını dusunuyorum.

0

her gun buraya girip belli bir zaman harcarsaniz 25 tl limite daha cabuk ulaşırsınız. ben issiz oldugum icin gun boyu takilabiliyorum mesela. gerci bu siralar biraz mesgulum. o yuzden siteyle pek ilgilenemiyorum ama. olsun yine arads girip bir iki soruyu cevaplamayi kar sayiyotum.

0

yok, 25 tl ye ulasmak o kadar zor degil ya... ilk zamanlar yani yeni uye oldugumuz zaman bizde oyle diyorduk. nasil olacak bu limit diye. baktim soru sorup kazancs baktim. birde cevaplarda birkac sekilde yazdim. kisa uzun orta seviyelerde filan. baktim sorudan kazandigim kazanc sabir ama cevap yazdigimda uzunluga gore degisiyor... bende cevaplardan devqm ettim. 4 gun icerisinde limite ulasip odeme talebinde bulunmustum. yani cevaplarda nr kadsr uzun yazaraan limite daha cabuk ulasirsin. ve suanda da sitede iki kati kazanc var cevaplarda. ne yazarsan kazandigin kazancin iki kati seklinde kazanc hanene yansitiliyor. ve suanda da ugrasirsan baya bu etkinlik oldugu zaman gun icinde baya kazanc kasacagina rminim.

0

bu siteyi yeni keşfettim henüz bir ödeme almadım ama araştırınca daha olumsuz bir yazı görmedim site hakkında. deniyorum şu an tabiki tam güveni ödeme alınca sağlayacak ancak umarım diğer siteler gibi olup da burası da patlamaz. hem bilgilenip hem para kazanıyorsun. umarım büyür ve güzel yerlere gelir bu site. hem onlar kazansın hem biz. bazı insanlar için ek gelir kaynağı olur da insanlar da mutlu olur.

0

emek ve sabır göstermeden kolayca kazanmak istiyorsanız tabii ki de 25 tl yapmak hiç de kolay değil ama bu iki önemli durumu dışarıda tutarsak eğer biraz uzun ve özgün cevaplar verdiğiniz taktirde oldukça kolay olarak kazanabileceğinizi söyleyebilirim. cevap başına aldığınız karşılık gayet uygun diye düşünüyorum. özelikle de iki kat kazanç zamanları bizler için kaçırılmaz bir fırsat haline geldi. kazançlarınızı arttırmak isterseniz eğer de nacizane tavsiyem buraya zaman ayırmayı alışkanlık haline getirmeniz olabilir. ben ilk başladığım zamanlarda 2 veya 3 günde bir bakıp bir veya iki soru cevaplarken şuanda gün içinde mutlaka açmaya özen gösteriyorum. okulum ve işim gereği istediğim kadar zaman ayırmak benim için çok zor olsa da biraz da hızlı yazarak günlük olarak en kötü 1-2 lira gibi bir kazanç sağlanabilir. bu durumda 25tl niz zaten tamamlanmış olacaktır. belki inanılmaz derecede yüksek gelir elde etmek sadeece soru cevaplayarak ve soru sorarak zor olabilir ama en azında çay ve çikolata harçlığınızı vs rahat rahat da karşılayabilirsiniz. daha hızlı yükselmek isterseniz eğer de referanslar ile ilgilenmenizi tavsiye ederim.

0

ben sürekli aktif degilim ve hesabımda şuan 7 tl var sürekli aktif olarak uygulamaya girsem daha fazla kazanc saglarım ama calıştıgım günde 1 saatimi veriyorum ve iyi oluyor sürekli aktif olan bir kişi altın soruları cevaplasa uzun uzun günde 10 tl bile kazanmak mümkün 14 kuruş civarı bir şey veriyor uzun yazınca zaten baya bir şey vericek diye tahmin ediyorum cevapları uzun tutman yeter

1

alışkanlık haline getirirseniz zor değil. günde bir lira yapsanız aylık alırsanız o parayı en kötü ihtimalle. sitede iki kat kazanç uygulaması varken değerlendirebilirsiniz. diğer türlü zor olmuyor desek yalan olur. ayrıca referans linkinizi aktif üye olabilecek kişilerle paylaşarak linkinizle aktif üye olmasını sağlarsanız kazancının yüzde yirmilik bir kısmı size de yansıyacaktır. o da ödeme eşiğine gelmenizi kolaylaştırır. uzun ve özgün cevaplar vermek en bilindik yöntem zaten. şimdilik bu kadar bol kazançlar herkese.

0

aslinda hani çok kişi belkide zamanini disarda arkdaslariyla veya evde tv izleyerek yarisida telefonlarda gercekden bunu zamanla tabiki degerlendirebilirsin ayrica belki telden yazmak zordur ama bilgisayardan o kadar zor deil bence ama günde ortalama 3 saat ayırsaniz birazda uzun yazsaniz insanlar daha cok kazanir ayrica birde herkez kazansin die 2 kat kazanc yeniden aktif 25 tl şuan için uygun ben 1 defa 25 tl 1 defada 43 tl talepde bulundum 2side yatti ödemelerimin sadece biraz sabır birazda düsünme beceriniz varsa yada hangi konularda daha bilgi sahibiyseniz o konulara yönelin birazda parmaklar hizliysa inanin 31 ocaga kadar 1 kişi 50 tl rahat yapar hatta 100 tl bile buna inanin.

0

25 tl yapmak bence zor olmaz insanın kendi içinden gelerek bu siteye vakit ayırırsa 25 tl ödeme limiti geçecegini inanıyorum.ben bile yeni başlamama rağmen arada sırada girip olabildigince soruları cevapliyip üstüne soru sorarakşimdiye kadar 2 haftada 18 tl yaptım sürekli aktif olduğumu bi düşünün 25 tl yi kısa sürede yapıp hemen ödeme istegi gönderebilirim.nasıl daha çok para kasarız taktiğine gelince kendi bilebildiğin sorulara ne kadar uzun cevaplar verirsen o kadar çok kazanırsın mantık kısaca bu çünkü sistem kelimelere göre kazanç veriyor ne kadar uzun kelime ve uzun cümle o kadar çok kazanç getirir.sitede sürekli aktif olursan çeşitli etkinlikler olduğundan daha çok kazanma fırsatın olur.

0

eğer bir insanın genel kültürü ve düşünme hazinesi iyi ise 25 tl kazanmak onun için bir çocuk oyuncağıdır çünkü soruların hemen hemen hepsine cevap verebilecek bir potansiyel vardır o kişi de eğer ki o kişinin genel kültürü iyi değil ise neredeyse soruların çeyreğini bile zor cevap verebilir yani 25 tl kazanmak insandan insana değişebilir ben kendime göre konuşacak olursam bana göre zor çünkü benim genel kültürün o kadar dediğimiz kadar da iyi değil diyorum

0

25 tl kazanmak cok zor cunku para kazanmak cok zor cunku ve sen bir soru icin buraz cok uzun yazmalisin cunku sacma yazarsan ama hepsi bos yazarsin cunku ama olumlubguzel soru yazarsan ce guzel olur cunku yazmayi cok seviyorsan tam sana gote ve bu iki kat kazanc cok guzeldi ve ben gude bir bucuk para kazaniyordum ve 2 kat kazanc artik gitti ve ben anca 1 gunde 1 tl zar zor kazaniyorum cunku ve bu 2 kat kazanc 1 haftalik olsaydi 25 tl tamamlamistim cunku

0

25 tl yapmak kolay değil.ancak sorulara uzun cevap yazabiliyorsanız veya o tür sorulara cevap verirseniz daha çok kazanç elde edebilirsiniz.