1

yani zor aşık olan insanlar var elbette tabii ki her insanda bir kalbi vardır ne kadar zor olursa olsun bir gün mutlaka aşık olabilir ama zor aşık olan zor insan sayılmaz aslında çok iyi insanlardır yeni yumuşak başlı insanlardır aslında zor insanlar çok çabuk aşık olurlar çünkü her şeyi zor ama aşka gelince çok kolay aşık olabiliyorlar.

0

zor aşık olan zor insandır diyebilirmiyiz bilemiyorum . çünkü bunu herkes kendine göre yorumlayabilir . zaten aşık olmak bence kolay bir şey değildir . herkese aşık olmasınız herkese karşı ilgi duyamazsınız . sizin için özel.olan hissettiğiniz kişiye karşı içiniz deki şeyler alevlenir ve aşık olursunuz . bu bağlamda da herkese aşık olamadığımıza göre aşık olmak ya kolay bir şey değildir . evet belki de zor insandır . çünkü aşık olmak demek farklı bir duygudur insanın ayağını yerden keser karnında ağrılara sebep olur gözleriniz kör kulaklarımızda sağır olabilir aşıkken ve guru diye bir şey aşkta olmaz yani gözünüz görmez hayatınızın merkezine alırsınız aşık olduğunuz kişiyi . ve aranızdaki ilişkiler bittiği zaman hemen birine aşık olma gibi bir duygu zaten besleyemezsiniz . bir süreç gerekir . dolayısıyla başkasına aşık olma imkânınız azalır . belki seçebilirsiniz yada farklı duygular hissedebilirsiniz aşk farklı bir duygudur anlatılamaz . bu yüzden zordur insan için aşık olmam .

0

zor aşık olan her zaman kolay insandır ben öyle düşünüyorum.

0

aşık olduğunda karşılık bulamayan insanlar zor olabiliyor.

1

zor aşık olan insanlar kesinlikle zor insanlar değillerdir. sadece daha önce yaşamış oldukları ilişkilerde çok fazlaca üzülmüş ve darbeler almışlardır.bu yüzden de yeni başlayacakları ilişkilere çok fazla temkinli yaklaşırlar ve daha fazla ölçüp tartmaya özen gösterirler. olaylara ve hayatlarına alacakları kişiyi her yönüyle bakmaya çalışırlar ve eğrisiyle doğrusuyla ,eksisiyle artısıyla o insanları değerlendirmeye çalışırlar. bu yüzden de onlar kafalarında değerlendirme yaparken onların zor aşık olan insanlar olduğunu ve zor insanlar onu düşünürler.
ancak ikili ilişkilerinde zor olan insanlar her konuda zor olacak diye bir şey yoktur. aşık olmakla diğer şeyler kesinlikle aynı kefede tutulmaması gereken şeylerdir. bir kişi karşısındaki insana alışamadım ve onun doğru insan olduğundan emin olmadan hemen aşık olamayabilir bu gerçekten çok doğal bir konudur ve ben böyle insanlara hak veriyorum. ben de genellikle ilişkilerimi çok fazla aşık olmadan başlıyorum. aşk ben de sonradan tanıdıkça oluşan bir duygu. hayatıma aldığım kişiyi tam anlamıyla tanımadan kesinlikle körkütük aşık olamıyorum tanıdıktan sonra eğer sevmeye başladıysam ve davranışları benim hoşuma gidiyorsa sonrasında büyük bir aşk gerçekleşiyor. ama böyle bir huyum var diye de kesinlikle zor bir insan olduğunu düşünmüyorum. normal hayatımda her zaman yapıcı ve hoşgörülü bir insan olmaya çalışıyorum. bir kişiye zor aşık olduk diye kesinlikle sonrasında da o kişiye zorluk çıkartacağımız anlamına gelmez bu durum. yani zor aşık olan kişiler memnuniyetsiz kişiler değildir bunu aklınızdan çıkarmayın diye kesinlikle. sadece hata yapmamak için koşulsuz bir teslimiyet içerisine girmezler. akıllı ve garantici insanlardır. yanlış olmadığından emin oldukları zaman kendilerini tam anlamıyla ilişkiye verebilirler ama o aşamaya kadar geçen sürede onlardan çok büyük bir aşk beklentisi içerisine girmemelisiniz.

0

evet o şekilde nitelendirilebilir. ama bazı kızlar gibi ben herkese aşık olamıyorum. önüne gelen erkeğe aşık olan kızlar var, onlardan olamıyorum bana göre ben kendim zor bir insanım. o yüzden zor aşık oluyorum ve her önüme geleni sevemiyorum ve bana ilgi gösteren insanlardan uzaklaşıyorum. çok ilgiye gelemiyorum ama ilgisiz kalınca da kötü oluyorum. ben de kendimi çözmüş değilim ama çok zor olduğumu düşünmüyorum.sadece aşık olmaya değer bir insan olduğunu düşünmüyorum çevremde inşallah bir gün karşıma çıkar ve ben de mutlu olurum o da mutlu olur diye düşünüyorum. çünkü bu zamanda gerçekten doğru insanı bulmak çok zor iki gün sevgili olup ayrılıyorlar saçma sapan sebeplerden bitiriyorlar kendilerine yazık ediyorlar yani.