0

31 ocak saat 12 ye kadar diyorlar bu iki katı kazanç için ama bir 10 dakikadır iki katı yansımıyor hiçbir şekilde kazançlar:.. normal günde nasıl 1 satır 1 kuruşa tekabül ediyorsa yine aynı şekilde yansımaya başladı kazançlar. erkenden kaldırdıklarını düşünüyorum sorumani yönetiminin bu etkinliği.. cevap kutucuğunun üstündeki 2x kazançlı bölümünü de bilerek kaldırmadıklarını düşünüyorum millet bu gecede sitede aktif olup cevap yazmalarına teşvik etmek için böyle birşey yaptıklarını düşünüyorum. daha süresi vardı ama bu etkinlikten önceki kazançlarına geri dönmüş durumda şuan kazançlar.

0

sen diyince farkettim. evet burads 31 ocak pazartesi yaziyor ama 31 ocak pazartesiyr denk geliyor... ya 31 ocaga kadsr surecek ya da pazartesiye kadar. o yuzden pazartesine kadsr isi elden birakmayin. pazartesi gunune kadsr sıkı calisalim. firsati degerlendirelim arkadaslar.

0

ben hiç gunlerin hangi güne denk geldiğine bakmadım o yüzden ben 31 ocak gününe odaklandim çünkü gün deil tarih önemli benim için buda tabiki insanlar burda kendini vermiş kaptırmış normaldir.sorumani ekibide kafasi da yoğun dalgın hani bilerek olmamıştır degisede degismesede siz tarihe odaklanin bence kazanca bakın günler bizi oyalamasin .

0

evet farkettim, dikkat edilmemiştir muhtemelen. yakın zamanda düzeltilir diye düşünüyorum

0

siz söyleyene kadar fark etmemişim. :) fark edildiği gibi düzeltileceğine eminim. :)

0

31 ocak hic dikkatimi cekmedi sistemde bir hata vardır düzeltirler umarım bunları boşver ve kazancına bak sen 2x kazanc bir daha gelmez tahminen güzel bir sistem yapmışlar

1

valla sizin sorunuzu görene kadar benim hiç dikkatimi çekmemişti. şimdi baktım da gerçekten 31 ocak pazartesi saat 12'ye kadar şeklinde yazmışlar. fark edince kesin düzeltirler ama pazartesi ya da perşembe yazması ne fark eder ki sonuçta epeyce uzun bir süre iki kat kazanç getirmişler ve sesimizi duymuşlar. gerçekten sorumani sürekli olarak bizim taleplerimize olumlu geri dönüşler yapıyor kendilerine çok teşekkür ediyorum.