0

haber olarak fox tv izliyorum ve genelde halkı anlatıyor , yokluğun nereler geldiğini çiftçinin halini ekonomi durumun bu konuda neler yapabileceğimizi asgari ücret meclis devlet sağlık yapılan zamlar dikkat cekmeyen hiç birşey yok ki

0

yine akademisyenler tutuklanıp gòz altına alınmış bugün.dikkatimi çeken bu oldu ve çok üzüldüm.okuyan aydın kesime karşı daha dikkatli olunmalı.yine bugün varank 24000 lira maaş veriyoruz bilim insanları yurda dönün çağrısı yaptı.gelmezler akademia parayla değil özgürlükle büyütülmeli.

0

bir senedir televizyonda haber izlemiyorum. çünkü kanalların hepsi yancı olmuş, o yüzden ben haberleri internet üzerinden okuyorum. telefonumda bir çok haber uygulamaları var, son dakika diye bildirim geliyor, o haberleri açıp okuyorum. son zamanlarda en çok gündem de kalan cemal kaşıkçı cinayeti dikkatimi çekti. çünkü bir çok ülkede konu oldu bu haberler.

0

asgari ücret zammı ne kadar olacak tüm işçilerin beklediği haber bu bir de emeklilere yapılacak zam bence artık işçiye biraz daha yüksek zam yapılmalı kendilerine kepçe ile yapıp işçilere çay kaşığı ile yapmaları pek de adaletli bir davranış olarak görünmüyor sosyal medya asgari ücretle geçinemeyen hesaplarını 80 milyonun gözlerinin önünde yapan insan videoları var biri de insafa gelip haklısız demiyor

0

kar geliyor haberleri tabii kiçok sevindim

0

en büyük havalimanının kurulması olduğunu düşünüyorum.

0

son günlerde en çok dikkatimi çeken haber markete silahla girip sakız çalan müşteri komik geldi.

0

önümüzde ki zamanda yapılacak olay yerel seçimlerde partilerin ittifak kurma çabaları ilgimi çekti. herkes ittifak istemiyorum diyor ama saman altından sular yürütülüyor. hep boş laflar yani ittifak istemiyorum demeleri.