0

izlemedigim için cok üzgünüm izlemeyi düşünüyorum

0

hepsini en az ikişer kere izledim. yakın zamanda yeniden izlemek istiyorum. harika bir film serisidir ön yargısız izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

0

hayır izlemedim, bir çoğuna televizyonda çok sık rastladım ama başından sonuna kadar izleyebilme fırsatım olmadı. o zamandan beri de açıp baştan bi izleyeyim diye de hiç düşünmedim

0

hesini büyük zevkle izledim ilk olarak internetten harry potter filmini izlemişimdir ve aşırı hoşuma gitmişti

0

harry potter bir neslin rüyası oldu. felsefe taşından sonuna kadar bir nesil bu filmle büyüdü. bütün büyüleri karakterleri ezberledi günümüzde hala etkinlikleri tiyatroları devam eden bir kitap. yazarı şu an fantastik canavarlar olarak seriyi devam ettiriyor ve gayet başarılı bir seri. izlemeyen varsa çok şey kaçırmıştır derim.

0

bütün seriyi izledim. hemde bir kere de değil, birden fazla :) kesinlikle tavsiye ediyorum. günümüzdeki içerik yoksunu filmlerin ne kadar çoğaldığını gördükçe, içeriğine de işleyişine de hayran kaldığım bir seri. ayrıca birden fazla türü de içinde barındıran bir film serisi. ama bana sorarsanız dostluk ön planda. macera ve fantastik türlerinde ki filmlerden hoşlanıyorsanız hatta hoşlanmıyorsanız bile hoşlanmaya başlayacağınız bir seri. mutlaka izleyin derim.

1

bende yaşlar ılerledikce artik filimleri izlmekdende mahrum kalıyoruz ama işlerde yoğun buda etkiliyor ama ilk başlarda izlemiştik.

1

evet izledim ve tavsiye edilesi filmler arasında olduğunu söyleyebilirim.

1

hayır izlemedim. bir ara serinin ilk kitabını okumuştum ancak sarmamıştı. şu şıralar tekrardan başlamak istiyorum. ve seriyi okuduktan sonrada oturup tüm filmlerini izlemek istiyorum. tüm dünyada bu kadar beğenilen bir seriye tekrardan sanş vermel istiyorum.

1

önceden fazla hayranı olmasına rağmen bu kadar beğenilmesi ve takıntılı fanları olmasını anlamamıştım. yeni izleme fırsatı buldum ve her bölümü ayrı güzel etkileyici bir film serisidir.

1

çocukken hepsini izleme fırsatım olmamıştı. ilk üç bölümü hatırlıyordum çat pat. daha sonra tekrar izlemek istedim ve oldukça keyif aldım bence yaşın hiçbir önemi yok bütün serilerini seyrettim ve keşke daha devam etseymiş izlenimi oluşturdu bende.