0

bence eğitimde yaş sınırı yoktur. yani belli bir yaşta olup lise okumaya karar verenler veya üniversitesi okumak isteyen insanlar var . örneğin açık liseden devam eden insanlar üniversite sınavlarına hazırlananlar bunlar birer örnektir . eğitim çocuk yaşta başlar ve devam eder . üniversite okuyup bitirmiş bir insan istediği sürece eğitimine kaldığı yerden devam edebilir .ikinci üniversite okuyabilir yada çeşitli başka sınavlara hazırlanabilirler bence eğitimin yaşı yoktur

0

eğitim yaşı 7 yaşındsa başlar 23 yaşlarında biter ama mastır falan yapanlar için yaş değişikliği artar.

0

eğitimin sona ermesi kişinin kararına bağlı bence okumanin yaşı yok insan her yaşta okuya bilir isterse tabi istemezse ilk okulda da orta okulda da lise de de bıraka bilir bana göre ama bana kalırsa herkes okumalı bir meslek sahibi olmalı çünkü artık iş bulmak imkansız bu hayatta meslek sahibi olmalı herkes olursa böyle bir dünya da ancak bu şekilde rahat ede bilir yoksa edemez çünkü yaşanılacak bir hayat kalmadı bu dünya nereye gidiyor belirsiz.

0

bizler insan oglunda yaşadığımız sürece asla ve asla hiçbir şekilde eğitim bitmez eğitim sadece okulla alakalı değildir insanın günlük yaşantısında bile bunlar vardır hem eğitici hemde ogretici olabilir bunlar tabiki insanlar buyusede bazen bu bilgili olduğu anlamına gelmez asla her yaşta eksikleri vardır insanların.

0

eğitim kişinin kararına bağlıdır. ilkokul okumayanda olabilir birkaç üniversite okuyan kişilerde olabilir. kişisel tercihtir.

-1

her yaşta eğitim eğitimin yaşı yokturevde başlar dışarda hayatta devam eder

1

eğitimin yaşı yoktur kişiyle alakalıdır sona ermesi bir birey neyi ne kadar merak ettiğine bağlıdır
bazıları merak etmez onlar için eğitim başlamadan biter zaten merak edenler ise
ölene kadar bir şeyler öğrenmeye devam ederler