0

arka sokaklar böyle giderse hergün türkiyede yeni olaylar oldu-ğu için arkasokaklar olayları canlandırdı-ğı için ne zaman türkiye olayları biterse filmde biter düşünüyorum

0

bence arka sokaklar dizisi bitmez ve ben 7 yaşındayken de vardı hala var. türkiyede en cok izlenenler dizi arasında arka sokaklar var diyebilirim reytingleri her hafta onlar alıyor bir yerden sonra sarıyor zaten 1 sefer izledikten sonra hep izleyesin geliyor bitmesi icin dizinin tüm polislerin ölmesi lazım oda olmuycagı icin bi 500 bölüm daha devam eder ve cocuklarımızın cocukları da izler diye düşünüyorum.

0

ben bu diziden cok memnunum bitmesinide hiç istemiyorum daha yeni ufaklıklarda geldi onlarında büyümesi lazım daha bızım cocuklarda bu fılımlerle buyucek vede bu kadar tutulan ızlenen vede gercekden yeteneklı bir oyuncu kadrosuna sahip olan arka sokaklar yapımcısı bence kolay kolay bıtırmez hemde hergecengun yenı yenı senaryolar yazılıyor bır yandanda oynanıyordur filimin kalitesi çok yüksek daha çok kişi tarafından izleniyor kolay deil tabıkı oynamak senaryo üretmek ama yapılıyor tabıkı ben hanı her cuma izliyorum bazen youtubedende ızlıyorum hıc bıtmesın keske ama herseyın zamanı gelınce bir sonu vardır.

0

arka sokaklar dizisinin bu kadar ülkemizde seyir rağbeti göreceğini beklemiyordum, senaryosunu ve çekilen onca bölüm hep aynı ve abartılı olarak görüyorum çünkü bi dizinin bu kadar da uzun sürmesi aynı ray üzerinde, hiç mi toplumumuz tuhafsamıyor?.bitmeyen ölümsüz kahramanlar olarak hatırlayacağım çocukluğumdan ölüme kadar, hiç başlarına adam gibi kötülük gelmiyor her işten kılpayı bile değil rahatlıkla sıyrılıyorlar tuhaf.

0

arka sokaklar dizisi böyle devam ederse bi 500 bölum daha devam eder

1

bu dizi ne zaman biter sorusuna isi, yapımcı ile yönetmenin arası ne zaman açılırsa o zaman biter. yoksa bu dizinin biteceği yok. hem niye bitsin ki? malzeme çok, izleyen çok, reyting var. o zaman daha uzun bir süre devam eder diye düşünüyorum.

0

arka sokaklar dizisi bayağı devam eden dizilerden bir tanesidir. arka sokaklar dizisi polisiye bir dizidir. bu diziyi nedense ben hiç sevmedim ya da sevemedin. ilgimi hiç çekmedi. hala televizyonlarda oynuyor.

0

arka sokaklar dizisi ne zaman sona erer kestirmek oldukça zor. çünkü başladığı günden bu yana bu kadar istikrarlı devam eden, hala her bölümünü izlettiren bir dizi daha yoktur herhalde. sürekli tekrarlayan oyuncu kadrosu ile tabiri caizse kemik kadrosunun koruyan ve engin baş komiser adı altında ki ilker inanoğlu'nun git gelleri ile keyifli bir hala dönüşüyor. dizi ekibinin oyuncularının verdikleri röportajlara baktığımız zaman halk öylesine benimsemiş ki o isimleri rıza baba, mesut komiser, hüsnü, ali ve diğerleri yolda bir olay olduğu zaman neden ilgilenmiyorsunuz diye kendilerine sitem edildiğinden bahseder. tahminimce 3-4 sene daha arka sokaklar dizisi zirvede yolunu sürdürür. her gün olan tekrarları bile sıkılmadan izleniyorken bunu kestirmek pekte zor değil açıkçası.

1

sanırım 500 ncü bölümü oynadı mı oynayacak mı tam bilmesem de, seyretmediğim için, zira geçende biri soru olarak sormuştu ve o zaman bakmıştım. 497 nci bölüm idi. üzerinden bir 15 gün geçtiyse 500 olmuştur diye düşünüyorum. artık bari 1000 yapsınlar :))))