0

sıradan bir insan türkiye standartlarına ünlü olmak için her özelliğe sahip

0

ayşe teyze izmir'de sıkıntılı bir teyze dir

0

bornovalı ayşe, akıl sağlığı yerinde olmayan , argo ve küfürlü konuşmaların olduğu videoları sebebiyle fenomen olmuş bir kişidir. bu durum toplumdaki dejenerasyonun bir başka göstergesidir.

0

bornavalı ayşe izmirli akıl sağlığı yerinde olmayan bir kadındır.

0

bornovalı ayşe sosyal medya fenomeni olmuştur biraz argo konuşup biraz da hareketleriyle kişilerin gözdesi olmuş ve sevilmeye başlanmış. öncelerinde de çiçek satarak tanımıyormuş

0

izmir bornovalı ayşe çiçek satıp para kazanan bır ablamızdır. ve bir gün röportaj esnasında soru soruldugunda farklı uslubu ve komık konusması ile ünlü olmustur.

0

bornovalı ayşe bazı rahatsızlığı olan bir kadındır. pau lakabı ile ünlenen bir kişi ile ünlenmiştir. pau lakabını kullanan kişinin adı ayhan'dır. ayhan bornovalı ayşe ye karşılıksız yardım eder ve ona ev kazandırır. tedavilerini yaptırır ve onun iyiliği için çabalar. onunla videolar çeken ve bir sosyal medyada paylaşır.bu iyiliklerini anlayamayan birçok kişi ise ayhan adlı kişiye saçma sapan yorumlar yaparlar.

-1

bornovali ayşe sosyal medyada fenomen olan komik ağzı bozuk biraz çatlak bir bayan gençler ay sey le takılıp tiktoka yada yutup kanalına atıp kendilerine de pirim yapıyor lar kadının zaten aklı biraz saf insanlarda onun bu halini çıkar gibi kullanıyorlar yazık yani kadının o haline gülüp ondan komiklik yapmasını bekliyorlar acaba ona faydaları varmı bence yoktur allah yardım etsin

-1

bornovalı ayşe izmirli akıl sağlığı pek yerinde olmayan yani zihinsel bir engeli olan bir bayandır. bornovalı ayşe düğünüm var benim anlamıyonmu? ne zaman pazartesi ,ne zaman bu cuma replikleriyle yani sözleri ile ünlenen bir bayandır.